afbeelding-png
13 december 2023, door Blueriq Blog

Doe je mee met de Blueriq Kerstpuzzel 2023?

Ook dit jaar hebben we weer een kerstpuzzel. Je Blueriq kennis wordt op de proef gesteld want je moet het zonder een van je meest vertrouwde vrienden in Blueriq doen. Kan dat wel? Tuurlijk!

Stuur je oplossing (als package) uiterlijk op 14 januari 2024 23:59 uur naar learning@blueriq.com.

Verdien punten en prijzen!

Voor elke werkende operatie verdien je punten. Bij een gelijke stand krijgt de meest begrijpelijke inzending één extra punt. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de top 3 inzendingen. Samenwerken is uiteraard toegestaan. Bedenk wel dat je dan ook de prijs moet delen!

Start met puzzelen
Blueriq_kerstpuzzel_sterinpuzzelen_s

De hulplijn
Iedereen mag één keer een hulplijn inschakelen. Stuur dan een mail naar learning@blueriq.com, en je krijgt binnen 2 werkdagen reactie. Als je geen Blueriq omgeving tot je beschikking hebt, neem dan contact op met Tijmen Daatselaar.

De prijsuitrijking
De winnaar wordt op 25 januari 2024 om 16:00 uur bekend gemaakt tijdens een meet-up op de Blueriq thuisbasis in de Gruyterfabriek (in 's-Hertogenbosch). Naast de prijsuitreiking zorgen we voor food for thought en eten en drinken. 

Disclaimer: de oplossingen voor deze puzzels vereisen creatief denken en zijn niet geschikt voor een productiewaardige applicatie voor een klant.

Namens het comité wensen we je heel veel succes en plezier!