Onze klanten

Zij kennen ons al, nu jij nog

Het regelen van een krediet, hypotheek, verzekering, subsidie, inspecties en nog veel meer. Het gebeurt allemaal met Blueriq. Samen met onze klanten bereiken we mooie resultaten en creëren we persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor hun klanten. En daar zijn we trots op. Graag vertellen we meer over onze gezamenlijke projecten en behaalde resultaten.

Financiële dienstverleners

We weten alles van de financiële wereld zetten deze kennis in bij een aantal hypotheekverstrekkers en verzekeraars.

Florius

Florius heeft als hypotheekverstrekker meer dan 400.000 klanten in Nederland. Samen met Florius kijken we hoe we een blijvende connectie kunnen maken met hun klanten, door de inzet van de juiste technologie.

De Volksbank

Voor het snel en juist afhandelen van hypotheekaanvragen heeft de Volksbank te maken met verschillende regels, administraties én labels. Wij helpen de Volksbank met het verbeteren van de klantbeleving en een verlaging van operationele kosten. Klanten van de Volksbank hebben nu altijd inzicht in de status van hun aanvraag.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden (NN) is een financiële dienstverlener en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten aan. We helpen NN binnen verschillende afdelingen bij het efficiënter en klantgerichter maken van hun dienstverlening.

Dankzij Blueriq kunnen we snel innoveren; het ontwikkelen van een nieuwe module duurt maar een half jaar.

Tjerk Venrooy Directeur Publiekszaken & Portfolio manager TSS

Overheid

Blueriq werkt samen met verschillende overheidsinstanties voor het creëren van een persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor burgers.

NVWA

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) ontvangt jaarlijks zo’n 30.000 meldingen van mogelijke overtredingen op de voedsel en warenwetten. Meldingen worden geregistreerd, beoordeeld en afgehandeld door de door Blueriq ontworpen applicatie Basisvoorziening Meldingen (BVM), waarna de melding via ‘zaakgericht werken’ verder de organisatie in gaat. 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

De Rijksoverheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Ministeries stippelen daar beleid voor uit. De taak om dit beleid uit te voeren ligt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij helpen RVO o.a. met het uitvoeren van verschillende regelingen, zoals de TVL-regeling (Corona-regeling).

Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg is de 7e stad van Nederland met meer dan 200.000 inwoners. We helpen Gemeente Tilburg sinds 2012 met het verder digitaliseren van hun dienstverlening.

Vervangingsfonds Participatiefonds (VfPf)

VfPf houdt zich bezig met de re-integratie van basisschoolmedewerkers die een WW-uitkering ontvangen. In 2022 startte zij een ambitieus project waarbij de organisatie haar primaire proces wilde laten ondersteunen door een zaaksysteem waarbij ook alle randsystemen onder nieuwe architectuur ingericht en aangesloten moesten worden. 

Software leveranciers

We helpen niet alleen dienstverleners met het verbeteren van hun dienstverleners, maar ook andere softwareleleveranciers met het verbeteren van hun producten.

PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government helpt gemeentes met de toenemende uitdagingen waar zij voor staan. PinkRoccade ontwikkelt o.a. iBurgerzaken, waarvoor zij vertrouwen op de service en het platform van Blueriq. Het resultaat? 40% minder werkdruk bij gemeentes!

WoCo innovations

WoCo innovations maakt klantgerichte software voor woningcorporaties. In samenwerking met Blueriq leveren zij Antwoord op Maat, een oplossing die ervoor zorgt dat huurders altijd een eenduidig en juist antwoord krijgen.

Quantaris

Quantaris levert software en digitale administratieve ondersteuning aan notariskantoren. In samenwerking met Blueriq creëerden zij een virtuele assistente die klantendossiers aanlegt, bijhoudt, completeert en optimaliseert.

Andere klanten en partners

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Anita en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien. Of plan direct een vrijblijvende afspraak in, inclusief een kop koffie.

Contact Plan een afspraak
Anita
van Meer - van Bokstel
Business Line Manager