Blueriq Platform

In een wereld waar klantervaringen centraal staan en wet- en regelgeving dagelijks kunnen veranderen, worden organisaties dagelijks geconfronteerd met technologische uitdagingen. Het Blueriq Platform stelt organisaties in staat hun processen hierbij te laten aansluiten en zet deze uitdagingen om in een kracht. Het Blueriq platform is een regelgedreven software platform ontworpen voor dynamische, zakelijke oplossingen voor organisaties met kennisintensieve processen. Het stelt jou en je organisatie in staat snel en kosteneffectief te reageren op veranderende omstandigheden en regelgevingen zodat je een persoonlijke en efficiënte dienstverlening kunt bieden aan iedere klant.

Losstaande silo's en eilandjes binnen organisaties verdwijnen

Creëert een ecosysteem waarin alle systemen samenwerken

Werken vanuit één waarheid

Van model naar applicatie

Het Blueriq Platform stelt gebruikers in staat oplossingen te modelleren. Hiermee zet de gebruiker (Business Engineer) de taal van de business om in modellen. In het model zit alle proces en beleidskennis, betekenis en logica. Alle lagen van het Blueriq Platform maken gebruiken van dezelfde modellen. Zo werkt een organisatie die Blueriq gebruikt altijd vanuit één waarheid. De kracht van modelleren ligt in het beheersbaar maken van complexiteit door data, beleid, wetten en regels op leesbare wijze te vertalen naar een oplossing en de mogelijkheid om het model te executeren als applicatie.

over-ons_3
Het nieuwe modelleerplatform

Blueriq encore

Het modelleren van de oplossingen voor onze klanten vraagt van de Business Engineer uiterste zorgvuldigheid en creativiteit. Om ze daarom optimaal te ondersteunen in deze werkzaamheden is ons nieuwe modelleerplatform, Blueriq encore ontwikkeld. Blueriq encore stelt Business Engineers in staat om hun werk nog sneller en makkelijker uit te voeren. Zo ontstaat er meer ruimte om net dat extra stapje te zetten en de klant positief te verrassen. 

Meer over Blueriq encore
Foto encore voor website

Alle lagen van het platform

Het Blueriq Platform is opgebouwd uit 5 verschillende bouwblokken, waarmee organisaties hun digitale kracht verder kunnen versterken: Engage, Work, Decide, Learn en Adapt. Ieder bouwblok heeft unieke eigenschappen om het verschil te maken, maar de combinatie van verschillende lagen geeft organisaties de kracht hun processen anders vorm te geven.

 

Overzicht Blueriq Platform

Engage

De Engage laag vormt de start van het gesprek met jouw klant, burger of medewerker op een intelligente manier.

Ga naar Engage

Work

Work helpt organisaties en medewerkers een proces in te richten dat in dienst staat van de medewerkers en klant of burger.

Ga naar Work

Decide

Decide is de plek waar geautomatiseerde beslissingen worden genomen of beslisondersteunende informatie wordt teruggegeven aan medewerker.

Ga naar Decide

Learn

De Learn laag maakt het mogelijk te leren van geautomatiseerde regels door deze te traceren en om te zetten naar kansen en punten van verbetering.

Ga naar Learn

Adapt

De Adapt laag maakt organisaties wendbaar op het gebied van technologie en zorgt voor de koppeling met andere systemen.

Ga naar Adapt

Blueriq in een landschap

Automatisering is geen nieuw fenomeen en iedere organisatie heeft verschillende systemen in hun IT-landschap staan. Efficiency behouden en tegelijkertijd meebewegen met veranderende behoeftes van een klant of burger zijn grote uitdagingen. Blueriq kan daarom compleet integreren in ieder, bestaand IT-landschap. Blueriq verbindt aanwezige systemen binnen het IT-landschap tot een geharmoniseerd geheel. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van standaard koppelingen, gestandaardiseerde protocollen en architectuur principes.

onze-technologie_2
platform
Ontdek meer in de Blueriq Community

In de Blueriq Community vind je alles wat je moet weten over Blueriq. Zoek door documentatie, lees over de laatste releases en features en stel vragen aan onze Blueriq experts.

Blueriq Community

Blueriq trainingen en certificering

Onze allerbeste Blueriq specialisten hebben trainingen ontwikkeld om snel kennis en vaardigheden op te doen, zodat jij of je collega’s ook complexe applicaties met Blueriq kunnen bouwen. Ook heb je de mogelijkheid als Blueriq gebruiker gecertificeerd te worden. Lees over de mogelijkheden op de Blueriq Academy.

Blueriq Academy

Meer informatie over het Blueriq Platform?

Meer weten over wat onze technologie kan of hoe het precies werkt? Neem contact op met Dominique of plan een afspraak.

Neem contact op Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager