Academy

Welkom op de Blueriq Academy

Wij kennen onze software technologie door en door. Deze kennis delen we graag met business engineers, architecten en developers.

 

Ontdek ons aanbod

Onze allerbeste Blueriq specialisten hebben trainingen ontwikkeld om snel kennis en vaardigheden op te doen.  Zodat jij of je collega’s ook complexe applicaties met Blueriq kunnen bouwen. De General track is voor iedereen in de organisatie die wel met Blueriq te maken krijgt, maar niet met of aan Blueriq werkt. Trainingen binnen de Business track zijn geschikt voor mensen die modelleren in Blueriq en de Technical track is voor developers. 

image180w

juli

M
D
W
D
V
1
5
9
11
12
15
16
17
19
22
23
24
26
30
31
1
2

augustus

M
D
W
D
V
29
30
31
1
2
9
12
15
16
19
23
29
30

september

M
D
W
D
V
2
6
9
10
13
17
18
20
23
24
27
1
2
3
4

oktober

M
D
W
D
V
30
1
8
9
11
14
18
21
22
23
24
25
31
1

november

M
D
W
D
V
28
29
30
31
1
7
8
11
14
15
18
19
20
22
26
29

december

M
D
W
D
V
2
6
10
13
20
23
24
25
26
27
30
31
1
2
3
Web-08397
Klassikaal
Onze cursussen zijn bij voorkeur klassikaal, in een groep van ongeveer 6 personen, bij voorkeur in ons opleidingslokaal in Den Bosch.
Expertise

Onze beste gecertificeerde Blueriq specialisten staan voor de groep, delen hun expertise en helpen je tijdens de opdrachten.

Praktijk

Naast de theorie is er heel veel tijd voor praktische opdrachten in Blueriq, tot wel 80% van de tijd.

The Blueriq Challenge

Thuis Blueriq leren kennen?

Leer Blueriq kennen door middel van een spel. Je modelleert in Blueriq Encore en voert je applicatie uit in onze Runtime. In 10 levels van verschillend niveau leer je de basis van Blueriq kennen.

Ik ga de uitdaging aan!
Platform-pagina-banner-1
Curriculum

Over Blueriq

Wil je alvast wat te weten komen over Blueriq? Lees onze blogs of het document Blueriq in het kort, bekijk de sneak preview van de slides van de trainingen of een korte animatie Blueriq in een notendop. Of neem een duik in Blueriq Studio en Runtime met de Blueriq tutorial in drie delen.

Meer over Blueriq

  • Blogs
  • Blueriq in cijfers
  • Blueriq in het kort
  • Sneak preview van alle trainingen
  • Blueriq in een notendop
  • Introductie in Blueriq 1
  • Introductie in Blueriq 2
  • Introductie in Blueriq 3

Blogs

De blogs van de Blueriq Academy over het Blueriq platform, onze proposities en regelgedreven en Dynamic Case Management zijn verzameld en gecategoriseerd op één pagina.

Bekijk alle blogs

Blueriq in cijfers

Ik geef heel vaak cursus; Blueriq in een dag, halve dag, paar uur, tijdens een lunchpauze bij de klant of laatst zelfs Blueriq in een kwartier. Ik wil dan veel vertellen, maar hoe minder tijd ik heb, hoe meer ik moet schrappen natuurlijk. Wat ik in ieder geval altijd wil vertellen zijn een aantal cijfers over Blueriq en de impact van Blueriq.

Blueriq in het kort

Lees in een paar pagina's de essentie van ons Business Modeling platform.

Bekijk flyer

Sneak preview van alle trainingen

Wil je een sneak preview van alle trainingen van de Blueriq Academy?

Bekijk sneak previews

Blueriq in een notendop

Wat is Blueriq? Een overzichtsplaat wordt opgebouwd in onderstaande, korte video.

Introductie in Blueriq 1

In dit eerste deel laten we Blueriq Studio zien. We modelleren een eerste eenvoudige applicatie en die bekijken we in de Runtime.

Introductie in Blueriq 2

Het model van deel 1 wordt uitgebreid. We voegen een domein toe en zetten dat op een pagina.

Introductie in Blueriq 3

Ook het model van deel 2 breiden we uit. We leiden af of iemand in aanmerking komt voor certificering met behulp van logica.

Wat doet de Blueriq Academy nog meer?

Naast de reguliere opleidingen zoals hierboven beschreven, doet de Blueriq Academy nog veel meer. Lees hier verder over certificering van Blueriq kennis, de Blueriq Community en de Blueriq Business Modeling Academy.

Business Modeling Academy

Naast reguliere opleidingen bieden wij ook trajecten van bijvoorbeeld 2, 4 of 8 weken met verschillende trainingen uit het curriculum en intensieve begeleiding door onze ervaren coaches en docenten. 

Blueriq Certificering

Blueriq certificering is het programma voor Business Engineers en Developers die Blueriq gecertificeerd willen worden. Meer dan 400 specialisten gingen je al voor. Word jij de volgende?

Blueriq Community

In de Blueriq Community vind je alles wat je moet weten over Blueriq. Zoek door documentatie, lees over de laatste releases en features en stel je vragen aan Blueriq experts.

Meer weten over de mogelijkheden van de Academy?

Meer informatie, extra training of een training op maat? Neem contact op met Menno of learning@blueriq.com.

Plan een afspraak met Menno Bekijk profiel
Menno
Gülpers
Academy Manager