DSC07955Web

User Experience

De ultieme klantbeleving

Blueriq als partner in gebruikerservaring

Wij vinden dat elke digitale klantervaring intuïtief moet zijn, hoe complex de situatie ook is. Daarom ontwerpen en realiseren wij aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke oplossingen, waarin de gebruiker centraal staat. Zo garanderen we niet alleen dat jouw oplossing met plezier wordt gebruikt, maar ook dat de kosten lager zijn en de productiviteit wordt verhoogd.

Waarom je voor Blueriq kiest

Wij denken mee met de uitdagingen binnen jouw organisatie. Samen zoeken we naar een passende aanpak om een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing te realiseren. Of dat nu een redesign is voor een bestaande applicatie of het ontwerp voor een compleet nieuwe applicatie.

Onze ontwerpen zijn voor jouw organisatie haalbaar. In de ontwerpfase houden wij rekening met eventuele beperkingen in bijvoorbeeld IT-landschap, budget of planning. Zo voorkomen we dat de ontwerpen op de plank blijven liggen of slechts voor een deel gerealiseerd kunnen worden.

DSC08199
Gebruikersonderzoek

Verkrijg waardevolle inzichten in de behoeften en verwachtingen van de doelgroep. Diepgaand begrip van de doelgroep stelt ons in staat ontwerpen te maken die niet slechts aansluiten bij de gebruikers, maar de verwachtingen overtreffen.

Prototyping en wireframing

We identificeren in een vroeg stadium waar een oplossing aan moet voldoen om aan te sluiten bij de doelgroep. Interactieve mock-ups zorgen voor betrokkenheid van stakeholders en vormen een startpunt van een gezamenlijk ontwerp- en ontwikkelproces. 

Redesign

Is jouw oplossing toe een modernere uitstraling? Of kan de gebruiksvriendelijkheid een update gebruiken? Onze redesigns kunnen hiervoor een uitkomst bieden, zonder een geheel nieuwe oplossing te moeten realiseren.

Front-end development

Bij een prettige gebruikerservaring hoort een intuïtieve en esthetisch aantrekkelijke front-end. Onze experts kunnen een front-end ontwikkelen voor jouw Blueriq applicatie, die niet alleen voldoet aan de functionele vereisten, maar ook passend is bij de branding of huisstijl van jouw organisatie.

UX Coaching

Ondersteuning van individuele professionals of hele teams bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die nodig zijn om oplossingen te realiseren waarin de gebruiker centraal staat.

Visual design

Op zoek naar een visueel ontwerp dat aansluit bij de identiteit en doelgroep van jouw organisatie? Onze designers creëren aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp op maat.

Hoe ziet dat er dan uit?

Een aantal voorbeelden

Onze partner voor interfaces op maat

We zijn trots op onze samenwerking met ditp. Ditp ondersteunt ons bij het realiseren van user interfaces op maat. Met hun uitgebreide ervaring, diepgaande expertise in front-end development en hun innovatieve aanpak sluiten ze perfect aan op onze visie. Samen zorgen we ervoor dat onze oplossingen niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn, maar perfect aansluiten bij de identiteit van onze klanten. Ons partnerschap versterkt de belofte om een hoogwaarde interface te leveren en geeft onze klanten een voorsprong in de snelle, digitale wereld.

Meer over deze samenwerking
Web-08113
onze klanten

Zij gingen je voor

Lees onze klantcases

Meer weten?

Klaar om een buitengewone gebruikerservaring te creëren en je interface naar nieuwe hoogten te tillen? Neem dan contact op met Miranda. Samen brengen we de gebruikerservaring van je klant naar een hoger niveau.

Contact
Miranda
Bek
Manager UX