Oplossingen

Voor intelligente en persoonlijke klantinteractie

Snel -of eigenlijk het liefst meteen- een reactie, zelf aan het stuur, persoonlijk geholpen worden… een paar voorbeelden van dat wat klanten vandaag de dag hygiëne vinden en verwachten van je dienstverlening. 
Blueriq converse maakt dit mogelijk door middel van slimme, online interacties en optimale ondersteuning voor selfservice. Dit zorgt voor een goede customer experience en maakt het mogelijk een efficiëntieslag te maken. 

Hogere conversie
Optimale selfservice
Verkort doorlooptijden
Hogere conversie
Optimale selfservice
Verkort doorlooptijden
Blueriq converse

In de praktijk

50% minder statusverzoeken
NATIONALE-NEDERLANDEN
Hogere conversie

We creëerden een oplossing om het aanvragen van een zakelijke verzekering sneller en soepeler te laten verlopen voor zowel adviseurs als Nationale Nederlanden. Sinds het gebruik van onze oplossing is de tijd om tot een conversie te komen aanzienlijk verkort en verloopt de samenwerking tussen adviseurs en de verzekeraar vlotter dan ooit.

Binnen één week live
GEMEENTE TILBURG
Selfservice

Gemeente Tilburg neemt een koppositie in als het gaat om digitale dienstverlening. Dat bereiken ze onder meer door hun onafhankelijkheid op IT-gebied. Zo bouwen ze tegenwoordig een groot deel van hun applicaties zelf, door gebruik te maken van Blueriq. En dat werkt uitstekend, bleek aan het begin van de corona-crisis.

Zelfstandig ontwikkelen
WOCO INNOVATIONS
Meer slagkracht voor innovatie

WoCo innovations bouwt met het Blueriq Platform zelf een oplossing voor woningcorporaties. Namelijk een kennissysteem wat klantcontact intelligenter, persoonlijker en efficiënter maakt voor woningcorporaties en zijn klanten.

Intelligente klantdialogen

Geen klant is hetzelfde. Evenmin een klantdialoog. Creëer een gestroomlijnde, persoonlijke ervaring met behulp van intelligente klantdialogen. Een belangrijk vertrekpunt voor persoonlijke en efficiënte interacties is dat klanten alleen de stappen hoeven te doorlopen die voor hen noodzakelijk zijn. Hetzelfde geldt voor het delen van informatie. Enkel wat van belang is, wordt gevraagd. Zo is de klant in controle en is tussenkomst van een medewerker in de meeste gevallen niet nodig. Is er toch een expert nodig? Dan kan de vraag worden doorgestuurd naar een ander systeem of een werklijst.

aanpak_stappen_6

Blueriq Converse

Blueriq Converse stelt je in staat om zelf – of met onze hulp – intelligente, regelgedreven klantdialogen te ontwerpen via alle mogelijke kanalen en labels. En dat zonder enige programmeerkennis. Met als gevolg intuïtieve, gebruiksvriendelijke en zeer efficiënte interacties tussen klant en organisatie.

5050_Klantdossiercentraal

Op zoek naar een specifieke toepassing?

Met meer dan 25 jaar ervaring in het optimaliseren van klantbeleving zijn we in staat om in zeer korte tijd impactvolle klantreizen en processen te creëren. Dit doen we onder andere in de overheids- en financiële markt, maar ook in andere markten. We verkennen graag de mogelijkheden met je.

Overheid Financial Services Software Woningcorporaties Neem contact op
Klantinteractie op maat

Slimme, doel- en regelgedreven klantinteractie door altijd de juiste en enkel relevante vragen te stellen op het goede moment

Omnichannel

Dialogen ontsluiten voor meerdere labels, via meerdere kanalen en devices voor het creëren van een consistente klantbeleving.

Snel terugkoppeling

Klanten ontvangen meteen terugkoppeling op basis van de context die ze meegeven en de beschikbare informatie uit (externe) bronnen.

quote
We kunnen snel innoveren; het ontwikkelen van een nieuwe module duurt een half jaar, van idee tot implementatie. Dat doen onze concurrenten ons niet na.​
TJERK VENROOY Managing Director, PinkRoccade Local Government
Onze klanten

Je bent in goed gezelschap

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met Anita of plan een afspraak.

Contact Plan een afspraak
Anita
van meer - van Bokstel
Business Line Manager