Persoonlijke klantreizen

Creëer persoonlijke, end to end klantreizen

Hoe creëer je de ultieme klantbeleving? Eén die volledig aansluit op de situatie en behoeften van je klanten. Wij helpen je met het automatiseren van end-to-end klantreizen. Blueriq connect verbindt mensen, organisaties, informatie en systemen. Door middel van Dynamic Case Management oplossingen orkestreren we persoonlijke klantreizen, efficiënte processen en stellen we je in staat om excellente, end to end klantreizen te creëren. 

End to end klantreizen
Efficiëntieslag
Dynamic Case Management
End to end klantreizen
Efficiëntieslag
Dynamic Case Management
Persoonlijke klantreizen

Resultaten uit de praktijk

Oplossing binnen 6 weken
RIJKSDIENST VOOR ONDERNEMEND NEDERLAND
De klant centraal

In 6 weken tijd creëerden we een geharmoniseerde ketenoplossing voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor het aanvragen en verwerken van een corona-regeling. Deze end to end oplossing zorgt voor een gestroomlijnde, persoonlijke en efficiënte dienstverlening, een aanzienlijke tijdsbesparing en verlaging van de administratieve lasten.

Hogere klanttevredenheid
DE VOLKSBANK
Verbetering van klantbeleving voor verschillende labels

Voor het snel en juist afhandelen van hypotheekaanvragen heeft de Volksbank te maken met verschillende regels, administraties én labels. Wij helpen de Volksbank met het verbeteren van de klantbeleving en een verlaging van operationele kosten. Klanten van de Volksbank hebben nu altijd inzicht in de status van hun aanvraag.

40% minder werkdruk
PINKROCCADE LOCAL GOVERNMENT
Sneller innoveren

Voor het verkorten van de time to market en het sneller kunnen inspelen op klantbehoeften.

Het klantdossier als centraal punt

In het centrale klantdossier komt alles samen, mensen, informatie, documenten en taken. Klanten en medewerkers werken samen in hetzelfde dossier, met dezelfde informatie. We verbinden de benodigde (bron)systemen, zo creëren we één waarheid én maken we het mogelijk om je klant zo snel mogelijk bij zijn persoonlijke doel te brengen.

Kijk hoe het werkt
5050_klantdossier

Op zoek naar een specifieke toepassing?

Met meer dan 25 jaar ervaring in het optimaliseren van klantbeleving zijn we in staat om in zeer korte tijd impactvolle klantreizen en processen te creëren. We verkennen graag de mogelijkheden met je. 

Neem contact op
Dynamische klantreizen en processen

We maken klantreizen en processen dynamisch, zodat je in staat bent je snel aan te passen als de situatie wijzigt. Bijvoorbeeld door gebeurtenissen bij jouw klant of wetten en regels. Je bent altijd in staat je snel aan te passen. 

Denken en doen vanuit de klant

We helpen je de strategie te operationaliseren, veranderingen te begeleiden en redesigns door te voeren. We nemen kleine stappen vanuit het 'growing live’ principe waarbij alles draait om jouw klanten. Het klantdossier vormt het centrale punt voor je dienstverlening.

Alles op één​ centrale plek

We verbinden klanten, medewerkers, informatie én organisaties. Zo is altijd helder wie, wat, wanneer heeft gedaan. En dat op één centrale plek. Dit bespaart tijd bij het doorvoeren van wijzigingen en het zoeken van informatie.

quote_prlg

We kunnen snel innoveren; het ontwikkelen van een nieuwe module duurt een half jaar, van idee tot implementatie. Dat doen onze concurrenten ons niet na.

Tjerk Venrooy Managing Director, PinkRoccade Local Government
Onze klanten

Je bent in goed gezelschap

Inspiratie

Creëer een échte connectie met je klant

Klanten die verbonden zijn met je merk zijn veel meer waard dan klanten die alleen tevreden zijn. Maar hoe breng je dit in de praktijk? Wat heb je nodig om een oprechte connectie met je klant mogelijk te maken? 

Download het paper
5050_emopaper

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met Anita van Meer - van Bokstel, ervaringsdeskundige in het centraal zetten van klantbehoeften binnen jouw organisatie.

Contact Plan een afspraak
Anita
van Meer - van Bokstel
Business Line Manager