Oplossingen

Creëer persoonlijke, end to end klantreizen

Hoe creëer je de ultieme klantbeleving? Eén die volledig aansluit op de situatie en behoeften van je klanten. Wij helpen je met het automatiseren van end-to-end klantreizen. Blueriq connect verbindt mensen, organisaties, informatie en systemen. Zo orkestreren we persoonlijke klantreizen en efficiënte processen en stellen we je in staat om een excellente, end to end klantreizen te creëren. 

End to end klantreizen
Efficiëntieslag
Compliance
End to end klantreizen
Efficiëntieslag
Compliance
Blueriq connect

Resultaten uit de praktijk

Oplossing binnen 6 weken
RIJKSDIENST VOOR ONDERNEMEND NEDERLAND
De klant centraal

In 6 weken tijd creëerden we een geharmoniseerde ketenoplossing voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor het aanvragen en verwerken van een corona-regeling. Deze end to end oplossing zorgt voor een gestroomlijnde, persoonlijke en efficiënte dienstverlening, een aanzienlijke tijdsbesparing en verlaging van de administratieve lasten.

Hogere klanttevredenheid
DE VOLKSBANK
Verbetering van klantbeleving voor verschillende labels

Voor het snel en juist afhandelen van hypotheekaanvragen heeft de Volksbank te maken met verschillende regels, administraties én labels. Wij helpen de Volksbank met het verbeteren van de klantbeleving en een verlaging van operationele kosten. Klanten van de Volksbank hebben nu altijd inzicht in de status van hun aanvraag.

40% minder werkdruk
PINKROCCADE LOCAL GOVERNMENT
Sneller innoveren

Voor het verkorten van de time to market en het sneller kunnen inspelen op klantbehoeften.

Het klantdossier als centraal punt

In het centrale klantdossier komt alles samen, mensen, informatie, documenten en taken. Klanten en medewerkers werken samen in hetzelfde dossier, met dezelfde informatie. We verbinden de benodigde (bron)systemen, zo creëren we één waarheid én maken we het mogelijk om je klant zo snel mogelijk bij zijn persoonlijke doel te brengen.

Kijk hoe het werkt
5050_klantdossier

Onze expertise en oplossingen

We zijn met onze kennis, expertise en oplossingen vooral groots geworden 
bij overheidsinstanties, banken, verzekeraars en software leveranciers. Zo ontstonden oplossingen voor specifieke toepassingsgebieden:

Zaakgericht werken

Zaakgericht werken is het middel voor een persoonlijke én efficiënte dienstverlening.  Iedere klant is uniek. Door middel van dynamische klantreizen stellen we je in staat om altijd vanuit dit vertrekpunt te handelen.

 • Altijd kunnen aansluiten op de persoonlijke situatie van elke klant
 • Een geharmoniseerde, integrale samenwerking vanuit één centrale plek
 • Een efficiëntieslag door steeds een voorstel voor de beste volgende actie. Zo ontstaat altijd de kortste en een persoonlijke route naar het einddoel.
Meer informatie
Ha4

Claimsmanagement

Creëer een integrale samenwerking voor het snel en efficiënt afhandelen van claims en je verlaag operationele kosten en administratieve lasten voor je medewerkers.

 • Alle betrokkenen en informatie werken samen op één centrale plek.
 • Claims volledig STP afhandelen wanneer het kan en persoonlijk alleen wanneer het moet
 • Realtime inzicht voor klanten en intermediairs
Meer informatie
Ha2

Datadriven, proactive servicing

Combineer data met intelligentie en creëer een proactieve klantbenadering. Dit stelt je in staat om meer te halen uit de relaties met je klanten en maak preventief beheer mogelijk.

 • Eerder signaleren van kansen of problemen bij je klanten
 • Medewerkers kunnen sneller handelen en écht het verschil maken voor je klanten
 • Bespaart je organisatie kosten bij de inzet op preventie van bijvoorbeeld betalingsachterstanden en schulden.
Meer informatie
Ha3

Empower innovation

Blijvend waarde toevoegen aan je softwareproduct is een must om vooruit te kunnen lopen in een sterk concurrerende markt, dus verhoog je innovatieve slagkracht.

 • Maakt innoveren mogelijk met behoud van je bestaande IT landschap
 • Creëert één ecosysteem waarin al je systemen samenwerken
 • Zorgt voor flexibiliteit en dat is te merken aan lagere onderhoudskosten
Meer informatie
Ha

Op zoek naar een andere toepassing?

Met meer dan 25 jaar ervaring in het optimaliseren van klantbeleving zijn we in staat om in zeer korte tijd impactvolle klantreizen en processen te creëren. We verkennen graag de mogelijkheden met je. 

Neem contact op
Dynamische klantreizen en processen

We maken klantreizen en processen dynamisch, zodat je in staat bent je snel aan te passen als de situatie wijzigt. Bijvoorbeeld door gebeurtenissen bij jouw klant of wetten en regels. Je bent altijd in staat je snel aan te passen. 

Denken en doen vanuit de klant

We helpen je de strategie te operationaliseren, veranderingen te begeleiden en redesigns door te voeren. We nemen kleine stappen vanuit het 'growing live’ principe waarbij alles draait om jouw klanten. Het klantdossier vormt het centrale punt voor je dienstverlening.

Alles op één​ centrale plek

We verbinden klanten, medewerkers, informatie én organisaties. Zo is altijd helder wie, wat, wanneer heeft gedaan. En dat op één centrale plek. Dit bespaart tijd bij het doorvoeren van wijzigingen en het zoeken van informatie.

quote_prlg

We kunnen snel innoveren; het ontwikkelen van een nieuwe module duurt een half jaar, van idee tot implementatie. Dat doen onze concurrenten ons niet na.

Tjerk Venrooy Managing Director, PinkRoccade Local Government
Onze klanten

Je bent in goed gezelschap

Inspiratie

Creëer een échte connectie met je klant

Klanten die verbonden zijn met je merk zijn veel meer waard dan klanten die alleen tevreden zijn. Maar hoe breng je dit in de praktijk? Wat heb je nodig om een oprechte connectie met je klant mogelijk te maken? 

Download het paper
5050_emopaper

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met Frits van Endhoven, ervaringsdeskundige in het centraal zetten van klantbehoeften binnen jouw organisatie.

Contact Plan een afspraak
Frits
van Endhoven
Senior accountmanager