software

Blueriq voor softwareleveranciers

Innoveren is noodzakelijk als softwareleverancier. Het is nodig om vooruit te kunnen lopen in jouw markt. Maar als de druk hoog is, middelen en tijd schaars zijn, je een verouderd IT-landschap hebt of de wereld om je heen te snel verandert, is dit geen eenvoudige opgave. Daarom helpen we andere softwareleveranciers met het verlengen van de levensduur van hun producten en/of het vergroten van je innovatieve slagkracht.

Oplossing

De Digitale Assistent

Met onze Digitale Assistent oplossing bieden wij bedrijven de mogelijkheid om repetitieve zaken persoonlijk en efficiënt af te handelen met de klant. Wanneer er een onduidelijkheid is biedt de assistent ook de mogelijkheid tot verheldering. Zo wordt een klant zonder persoonlijk contact toch persoonlijk geholpen. Onder de naam Quarine wordt De Digitale Assistent oplossing reeds ingezet door Quantaris.

De Digitale Assistent Klantcase Quantaris
Web-09120
het kan wél

Innoveren en legacy: hand in hand

Je huidige IT-landschap hoeft geen remmende factor te zijn voor innovatie of de tijdige vertaling van nieuwe klantwensen naar je product. Met behulp van moderne referentiearchitectuur weet Blueriq je huidige situatie snel te interpreteren en te evalueren op waarde. We integreren binnen het huidige landschap en maken gebruik van wat er staat. Ook kijken we kritisch naar je huidige manier van werken en adviseren over verbetermogelijkheden. Zo ontdekken we op welke plek je IT-landschap nog een extra impuls kan gebruiken.

Het recept voor een lange levensduur

Door te verbinden met de bestaande systemen en standaarden binnen het IT-landschap, creëren we een geharmoniseerd geheel. Blueriq maakt het mogelijk de proceslaag opnieuw vorm te geven, waardoor ruimte ontstaat voor een persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor jouw klanten. Geïsoleerde software verdwijnt en ontstaat er een ecosysteem waarin alle systemen samenwerken. Om alle systemen te verbinden, vertrouwen we op bestaande systemen en standaarden, en integreren we hiermee om deze data vervolgens te gebruiken. Aanpassingen zijn snel te realiseren omdat deze binnen Blueriq eenvoudig, overzichtelijk en met het bijbehorende versiebeheer kan worden aangepast. Wij denken in lange termijn, snelle ontwikkeling en onderhoudbaarheid in nauwe samenwerking met onze klanten.

bie1-1

“Dankzij Blueriq hebben we een product ontworpen wat we voor alle gemeenten kunnen gebruiken, ondanks de verschillende IT-landschappen. Het framework van onze applicatie laat zich namelijk gemakkelijk aansluiten op ieder IT-landschap dat we aantreffen. Geen gemeente is hetzelfde. Omdat de modules gemakkelijk uit te bouwen zijn, kunnen we daarop inspelen.”

John Kerstens Manager Development, PinkRoccade Local Government Bekijk klantcase

IT op 2 snelheden

Een nieuwe toepassing realiseren we in korte tijd door middel van co-creatie. En omdat we niet programmeren, maar modelleren zijn toepassingen eenvoudig aanpasbaar bij nieuwe inzichten. Dit stelt je in staat om hand in hand met de business owners te ontwikkelen. We noemen dit zelf ‘IT op 2 snelheden’. Wil je weten hoe het werkt?

Neem contact op

De motor van software innovatie

Onze technologie bestaat uit 5 verschillende bouwblokken om de innovatieve slagkracht van je organisatie te vergroten. Lees hier meer over het Blueriq platform en de verschillende bouwblokken.

Meer over het Blueriq Platform
platform-1
oplossing voor woningcorporaties

Een oplossing voor jouw markt

Veel softwareleveranciers zijn actief binnen een specifiek domein. In samenwerking ontwikkelen we dan een oplossing die geschikt is voor dat domein, gebruik maakt van alle mogelijkheden van Blueriq en inspeelt op de uitdagingen van de organisatie. Een voorbeeld hiervan is de oplossing 'reparatieverzoeken': een oplossing specifiek ontwikkeld voor woningcorporaties. 

Meer over reparatieverzoeken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met Anita, Business Line Manager bij Blueriq. Anita weet precies welke waarde Blueriq kan toevoegen aan jouw software en welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op Plan een afspraak
Anita
van Meer -
van Bokstel
Business Line Manager