Werken-bij
26 mei 2023, door Lars van Buuren Blog

Werken bij Blueriq

Momenteel staan er in Nederland meer vacatures open dan dat er werkzoekenden zijn. Zoek je op dit moment naar een baan dan is dat erg gunstig maar voor bedrijven maakt deze 'war on talent' het vrij lastig om aan de benodigde mankracht te komen. Bedrijven halen alles uit de kast om je binnen te halen, hoog salaris, betere arbeidsvoorwaarden, aanleverbonussen etc.

Dit klinkt als werkzoekende misschien geweldig, maar er zit toch een keerzijde aan: keuzestress. Wanneer het aanbod zo groot is en iedere werkgever beweert dat dit toch echt de beste plek is om te werken, is het erg lastig om de juiste match te vinden. Wat nou als je je bij dat andere bedrijf toch beter op je plek had gevoeld?

Als het ware zou je het vinden van de juiste baan een beetje kunnen vergelijken met het vinden van je soulmate, het aanbod is gigantisch, iedereen heeft wat te bieden, en zodra je keuze gemaakt is, vraag je je toch stiekem weleens af of het gras niet groener is aan de overkant.

'Werken bij' video

Met die gedachte is het concept van onze nieuwe 'werken bij video' ontstaan. Deze video werd gemaakt in samenwerking met studenten van de Breda University of Applied Sciences. Waarbij zij de opdracht kregen om een originele wervingsvideo te maken. Naast dat hier dus de vergelijking met een dating app wordt gemaakt worden ook de traditionele rollen omgedraaid, het is namelijk niet de werkzoekende die solliciteert maar de werkgever. Wel zo eerlijk dachten wij, want uiteindelijk profiteert een bedrijf ook van jouw kennis en kunde.

Om die trend door te zetten, hebben we er nog een schepje bovenop gedaan, en is het mogelijk om ons CV te downloaden. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan even onze werken bij pagina.

Ook werken bij Blueriq?

Ben je nieuwsgierig geraakt? Bekijk dan even onze werken bij pagina, hier kun je ons CV downloaden, vind je alle vacatures en kom je meer te weten over werken bij Blueriq. Kom je liever met iemand in contact? Stuur dan even een berichtje aan Menno.

Contact Werken bij
Menno
Gülpers
Academy manager