Box
11 januari 2022, door Blueriq Blog

Samenwerking met Quantaris

Quantaris levert software en ondersteuning aan notariskantoren. Met een marktaandeel van circa 20% is Quantaris een belangrijke speler binnen het notariaat. Sinds eind 2021 werken Blueriq en Quantaris samen aan het verder digitaliseren en ondersteunen van notariskantoren en haar klanten.

Keuze voor Blueriq
De software van Quantaris wordt dagdagelijks gebruikt door 160 notariskantoren om jaarlijks alleen al op gebied van registergoed rond de 260.000 dossiers te verwerken. Door het hoge aantal gebruikers ziet Quantaris welke trends er spelen op de markt en waar kansen liggen voor verbetering. Zo merkt Quantaris op dat veel notarissen nog heel ouderwets te werk gaan wanneer het gaat om het opvragen van informatie en documenten bij een klant. Dit verloopt nog vaak telefonisch, handmatig en via e-mail. 'Dat kan anders', dacht Bas Mathon, Managing Director bij Quantaris. Na een zoektocht naar de juiste partner kwam hij terecht bij Blueriq. De combinatie van jarenlange ervaring in de hypotheeksector, meedenkendheid en volwassenheid van het Blueriq platform gaven de doorslag in de keuze voor Blueriq.

De Virtuele Assistent

Op basis van de Virtuele Assistent propositie van Blueriq is besloten om een specifieke assistent voor het registergoed proces te ontwikkelen, genaamd de Virtuele Assistent Registergoed. De Virtuele Assistent Registergoed gaat het proces voor het uitvragen van de missende informatie en documenten verder digitaliseren via een persoonlijk, gebruiksvriendelijk en 24/7 beschikbaar proces. 

De Virtuele Assistent
Quantaris screenshot laptop

“Een begin van een mooie samenwerking, waarbij de technologie, de aanpak en de domeinkennis van Blueriq een goede match vormen met de kennisrijke processen waar de notarismarkt dagdagelijks mee te maken heeft. We kijken uit naar de resultaten die we samen gaan behalen!”

Dominique de Wit commercieel manager bij Blueriq

Meer weten?

Ook interesse in het slim ondersteunen van een handmatig of ouderwets proces met een slimme virtuele assistent, die ook nog eens persoonlijk, efficiënt en kostenbesparend is? Of wil je meer weten over onze samenwerking? Neem dan contact op met Dominique de Wit of plan direct een afspraak.

Neem contact op Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel Manager