Podcast2
05 september 2023, door Blueriq Blog

Podcast: De staat van de menselijke maat

Aan het begin van dit jaar publiceerden wij het trendrapport 'De staat van de menselijke maat'. Dit trendrapport is gebaseerd op een onderzoek waarin 73 medewerkers uit de overheidssector hun visie delen over de menselijke maat binnen de overheidsdienstverlening. Hieruit is onder andere gebleken dat er nog veel ruimte is voor verbetering en dat bestaande technologie nog onvoldoende wordt ingezet om menselijke maat te faciliteren.

In deze podcast blikken Maarten van der Blij, Frits van Endhoven en Youri Vaes terug op het onderzoek en gaan zij dieper in op de staat van de menselijke maat binnen de overheidsdienstverlening. Vragen die onder andere worden gesteld en bediscussieerd: Wat is de menselijke maat? Wat zijn huidige uitdagingen binnen de overheid? Waar moet de focus liggen, op automatisering of op menselijke maat?

Frits-en-Youri-podcast

Meer weten?

Wil je graag verder discussieren? Of ben je benieuwd hoe Blueriq kan helpen in het faciliteren van menselijke maat en persoonlijke dienstverlening? Neem dan contac op met Frits.

Contact Plan een afspraak
Frits
van Endhoven
Senior Accountmanager