onze-technologie_2
25 juli 2021, door Lars van Buuren Blog

Nieuwe medewerkers bij Blueriq


Deze 21 dames en heren versterken Blueriq

Sinds de start van dit jaar hebben we bij Blueriq veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Ook al werken we voornamelijk vanuit huis, de maar liefst 21 nieuwe collega’s voelden zich al snel op hun gemak. Wie zijn deze dames en heren die zich committeren aan onze missie: dienstverleners in staat stellen elke klant een persoonlijke en voortreffelijke bediening te bieden. We stellen ze graag even aan je voor.

Welkom Arjan van Gemeren, Daan Huikeshoven, Nynke de Jong, Daan den Braven, Jeremy Loekemeijer, Robbert Keijzer, Ivo van Zutphen, Wout Jan Zijlman, Wouter Bandringa, Bas de Keulenaar, Joris Moens, Robert van Engelen, Leon Snoeijen, Max van de Westelaken, Victor de Rijke, René Frankena, Max van der Burg, Rik Schepens, David Coppens, Jacqueline van Arkel en Lars van Buuren (tevens de schrijver van dit blog)!

Veelzijdig en intelligent

Het is erg leuk om te zien dat het Blueriq team is versterkt door een groep slimme mensen met uiteenlopende achtergronden en expertises. Zo verwelkomden we onder andere een wiskundeleraar, filmmaker, natuurkundige, industrial designer, bedrijfskundige en zelfs een kitesurfinstructeur en een jongleur. Wie ambities heeft om naast het creëren van een perfecte, persoonlijke dienstverlening een nieuwe hobby te leren zoals kitesurfen of jongleren, kan dus bij Blueriq terecht. Hoe dan ook, wij zijn ontzettend blij en trots op onze slimme en gedreven nieuwe teamleden.

Who run the world?
Het is je misschien al opgevallen aan de namen. Het testosteron niveau binnen Blueriq is gestegen met alle nieuwe heren die ons team nu versterken. Gelukkig kunnen we ook rekenen op twee sterke, slimme dames!

Vreemde tijden
De eerste weken bij Blueriq zijn ondanks de vreemde tijden door iedereen toch als prettig ervaren. Nynke vertelt, “Het hele proces verliep online. Ergens is dat wel jammer, omdat je op deze manier je collega’s niet in het echt kan ontmoeten, maar ik vond het zeker niet tegenvallen. Met videobellen had ik het idee genoeg contact te kunnen leggen met anderen en in gesprek te kunnen gaan.” Deze mening wordt gedeeld door Leon, “Ondanks dat deze periode vanwege de huidige situatie geheel online was, heb ik werken bij Blueriq tot nu toe als prettig ervaren.” Ook ik kan dit beamen, mijn directe collega’s (Anita en Renée) benoemden vaak hoe vreemd het wel niet moest zijn voor mij om in deze tijd ingewerkt te moeten worden. Dat er normaal gesproken zulke leuke vrijmibo’s en uitjes worden georganiseerd. Daar kijk ik natuurlijk zeker naar uit, maar ik heb nooit het idee gehad dat mijn inwerkperiode werd belemmerd door de coronamaatregelen. Stiekem is het ook wel fijn dat je stapsgewijs met iedereen kennis leert maken in plaats van dat je binnenstapt in een kantoor met zo’n 100 onbekende mensen.

Onboarding
Deze positieve eerste ervaringen zijn vooral te danken aan de goede voorbereiding vanuit Blueriq. Voor iedere nieuwe werknemer was er een strak plan uitgestippeld tijdens de onboarding. Hierdoor kon iedereen stapsgewijs kennis maken met zijn/haar werkzaamheden en collega’s. Wouter Jan zegt, “Doordat de onboarding goed gelaagd is en heel logisch is opgebouwd, is me dit uiteindelijk erg meegevallen.” En ook Joris Moens heeft dit zo ervaren. “De onboarding was voor mij een fijne periode waarin je rustig bekend raakt met Blueriq.” Mijn eigen ervaringen sluiten hier ook bij aan. Het was erg fijn dat er een duidelijke planning was tijdens je eerste dagen en dat je vriendelijk door iedereen werd ontvangen.

Maar weinig bedrijven kunnen zeggen dat ze goed ingericht zijn op het begeleiden van nieuwe medewerkers, maar Blueriq is er hier toch echt een van.

Bas de Keulenaar Business Engineer

Werken bij Blueriq
Er is dus een uiteenlopende groep getalenteerde mensen gestart bij Blueriq, die stuk voor stuk een fijne inwerkperiode hebben mogen ervaren ondanks de maatregelen van het nieuwe normaal. Nu wilde ik eigenlijk afsluiten met een call to action om jullie aan te sporen om ook eens rond te gaan kijken naar vacature mogelijkheden binnen Blueriq of om kennis te maken met ons mooie team. Bas de Keulenaar was me in zijn enthousiasme echter voor: “Wil jij ook een baan waarbij jouw mening vanaf dag 1 wordt gewaardeerd, jouw input tot nieuwe inzichten en werk kan leiden en waarbij jouw collega’s je steunen en verder helpen in jouw carrière, overweeg dan eens om ons een berichtje te sturen!”

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe jouw skills een aanvulling kunnen zijn op het Blueriq team? Snuffel even rond op de website en neem vooral ook een kijkje op de vacaturepagina.

Vacatures