ditp-banner
09 mei 2023, door Blueriq Blog

Blueriq en ditp: samen de klant centraal

Al enkele jaren werken ditp en Blueriq samen aan verschillende ICT oplossingen. Waar Blueriq de mogelijkheid biedt om in een korte tijd complexe klantprocessen in te richten, vult ditp dit aan met UX en UI expertise. Zo bieden we samen een completer pakket aan aan onze klanten.

Ditp biedt full stack development en detachering aan in de ICT-sector. Deze combinatie maakt ditp slagvaardig en geeft ze de mogelijkheid oplossingen te maken en direct een applicatiebeheerder mee te sturen naar de klant. De main drivers van ditp zijn UX en UI, waardoor er dus extra aandacht gegeven wordt aan de customer journey en customer experience.

In 2007 kwamen Blueriq en ditp met elkaar in contact tijdens een samenwerking aan het leaseplatform MyLease. Hierbij werd de slagvaardigheid van ditp gecombineerd met data gedreven casemanagement van het Blueriq platform. De combinatie van low en high code was hier doeltreffend. 

Video

Samenwerking in beeld

Na deze fijne samenwerking zijn beide bedrijven door de jaren heen verder naar elkaar toe gegroeid met meerdere projecten waar gebruik gemaakt kon worden van elkaars expertise. Ondertussen heeft het partnership geresulteerd in de creatie van applicaties voor onder andere DUO en RVO én heeft ditp bijgedragen aan de user interface van het nieuwe modelleerplatform Blueriq encore

 

Meer weten?

Wil je meer weten of ons partnership of ben je benieuwd wat het Blueriq platform kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Yuri.

Contact
Yuri
Versluis
Strategic Product Manager