IMG_1166Klein
13 april 2022, door Blueriq Blog

Diner & Talk: van keten naar ecosysteem

Op 17 maart organiseerden wij het Diner & Talk event: van keten naar ecosysteem. Professionals uit de hypotheeksector kwamen samen om in gesprek te gaan over Early Validation (Vroegtijdige Validatie) en andere automatiseringen binnen de hypotheekketen. Met vier sprekers en talloze discussiepunten was het een inspirerende maar vooral ook gezellige avond.

Sfeerimpressie

Het event werd gehouden in De Roskam, gelegen in het centrale Houten. De sprekers Tom van der Geest, Harrie-Jan van Nunen, Herbert Meinders en Pascal Spelier wisten het publiek te voeden met nieuwe gedachtes. De discussies die volgden op de bijdragen van deze sprekers en de besproken stellingen aan tafel maakten goed duidelijk hoe verschillend we soms nog denken over de uitdagingen in de sector. 

IMG_1244

We moeten zeker naar onszelf kijken. Maar misschien wel belangrijker, we moeten ook goed naar de klant kijken. Wat me opviel is dat we het opvallend weinig over de klant hebben gehad vanavond.

Professional uit de financiële markt Opmerking tijdens discussie

Event verslag

Heb je er niet bij kunnen zijn? Of ben je gewoon benieuwd wat er precies allemaal is besproken en geconcludeerd tijdens het event? Download dan het volledige verslag.

Vul je gegevens in lees het verslag direct.

Meer weten?

Wil jij ook toewerken naar één waarheid in de keten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vroegtijdige Validatie? Neem dan contact op met René Frankena.

Contact