Diner&TalktWeb
04 oktober 2021, door Blueriq Blog

Diner & Talk: Van keten naar ecosysteem!

Blueriq en FinData organiseren een ketenoverstijgend event, waar mensen uit de hypotheeksector met elkaar van gedachten kunnen wisselen over een helder, persoonlijk en vlot hypothekenproces voor alle betrokkenen. 

De hypotheekketen kent veel partijen die ieder met hun dienstverlening een stukje van de totale klantreis invullen. Iedere partij streeft naar optimalisatie en harmonie over de keten. Ondanks alle inspanningen rondom digitalisering en standaardisatie ervaren klanten nog steeds een uiterst onzeker proces dat gepaard gaat met onnodige stress en frustratie. Zo blijkt telkens weer dat een keten nog geen ecosysteem is, waar harmonie overheerst en de klant profiteert. Wat moet er veranderen zodat we de torenhoge kosten van inefficiency bij aanbieders kunnen wegsnijden terwijl de klant een betere bediening ervaart?

Praat mee over de trends en ontwikkelingen die de komende jaren de strategische agenda bepalen en doe inspiratie op voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Uiteraard onder het genot van heerlijke drankjes en uitstekend eten.  

Datum, tijd & locatie

Donderdag 17 maart 2022, van 16.30 uur tot omstreeks 21:30 uur in De Roskam, Houten.

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor professionals uit het de hypotheeksector. Deelname kan enkel op uitnodiging, zodat we kunnen zorgen voor een goede vertegenwoordiging van organisaties en professionals uit de branche. 

Whitepaper

Benieuwd hoe je met Blueriq klanten beter kunt helpen aan hun droomhuis? Download hier het whitepaper: Meer zekerheid voor je klant. Ook bij complexe hypotheekaanvragen.

Wil je ook komen?

Ben jij werkzaam in deze branche en heb je nog geen uitnodiging ontvangen?
Neem dan contact op met René Frankena via onderstaande knop en laat weten dat je graag aanwezig bent.

Contact