Kerst groep
23 december 2022, door Blueriq Blog

De Blueriq kerstviering 2022

Voorgaande jaren hebben we de feestdagen helaas niet uitgebreid kunnen vieren bij ons op kantoor. Gelukkig was dat dit jaar anders! Met een gala thema lieten we deze keer de foute kersttruien in de kast en kreeg iedereen de kans om te stralen in de mooiste pakken en jurkjes. De blauwe loper lag uit, de champagne stond klaar en zelfs de kerstman had eventjes de tijd om langs te komen.

De avond begon met een presentatie van Jan van Deenen waarin hij een terugblik deed op de afgelopen tijd en een aantal collega's nog wat extra in het zonnetje heeft gezet. Vervolgens kondigde hij "De Blueriq Kerstgedachte Show" aan.

Kerst is de tijd waarin je wat extra aandacht geeft aan je naasten. Je collega's horen hier natuurlijk ook bij. Sterker nog, je collega's zie je waarschijnlijk nog veel vaker dan je vrienden en familie. Reden genoeg dus om ze een keertje een blijk van waardering te geven. Onze collega's konden dat doen door voor elkaar een wens in vervulling te laten brengen. Alle ingestuurde wensen werden vervolgens door Lars ten Brink en Anita de Mol in vervulling gebracht in de "De Blueriq Kerstgedachte Show". Benieuwd hoe dat eruit zag? bekijk dan onderstaande video.

 

Na de show konden we genieten van een heerlijk kerstmaal met verschillende zelfgemaakte toetjes, lieten we onze hersenen kraken tijdens een nauwkeurig uitgewerkte pubquiz van Menno Gülpers en konden we de avond afsluiten met een DJ en een knalfeest. We hebben ervan genoten!

Blueriq wenst zijn collega's, klanten en andere belanghebbenden fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerst groep

Werken bij Blueriq?

Wil jij ook deel uitmaken van het Blueriq team en volgend jaar zelf de kerstviering meemaken? Kijk dan even op onze werken bij pagina.

Werken bij