blog-omslag-cool-coding
17 maart 2023, door Blueriq Blog

Cool Coding Weekend

Jaarlijks trekken we met een grote groep enthousiaste Blueriqers erop uit naar het altijd zo gezellige Hapert. In Hapert verschuilen we ons in vakantieboerderij Hofstede Landduin en kruipen wij met zijn allen achter onze laptops om de meest uiteenlopende, innovatieve en eigenzinnige projecten uit te werken. Welkom op het Cool Coding Weekend 2023!

In de rijke traditie van Blueriq wordt dit  samenwerkingsweekend ieder voorjaar georganiseerd onder de noemer “Cool Coding Weekend” (CCW). Deze noemer klinkt wat technisch maar is in de Tech-wereld een normale definitie van een samenkomst om dingen uit te proberen waar je erg nieuwsgierig naar bent, maar tijdens je normale werk niet aan toe komt omdat het niet project gerelateerd is of geen prio heeft. Maarja het kietelt wel en kan wel erg leuk zijn om aan te werken. Ook blijkt dat het handig is om het samen met andere kennisdragers uit te werken die nu net niet op jouw project zitten. Juist voor dat soort tintelende zaken faciliteert Blueriq een all-inclusive weekend in Hapert waar iedereen in alle vrijheid kan werken aan leuke belangrijke zaken. Collega’s van alle projecten zijn welkom/aanwezig en dit geeft direct de kans dingen te vragen/af te stemmen of samen te knutselen. 

Op het Cool Coding Weekend is er naast het werken aan de projecten gelukkig ook genoeg tijd en ruimte om andere dingen te doen. Zo wordt er lekker gewandeld of hardgelopen door de omgeving, worden er iedere avond bordspelletjes of videogames gespeeld, worden er culinaire hoogstandjes bereid en kan iedereen meedoen aan een speciaalbier proeverij.

Aan het einde van het weekend mag iedereen die kan en wil zijn project presenteren aan de groep en wordt er vervolgens een prijs uitgereikt aan degene met het meest bijzondere/innovatieve project.

Werken bij Blueriq?

Lijkt het je ook leuk om jaarlijks mee te gaan naar het Cool Coding Weekend of lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met logische puzzels? Kijk dan even op onze werken bij pagina of neem contact op met Menno.

Werken bij Contact
Menno
Gülpers
Blueriq Academy manager