actueel_1
13 juli 2022, door Blueriq Blog

Blueriq stoomt een nieuwe generatie Business Engineers klaar

Bij Blueriq helpen we graag een handje mee om de volgende generatie Business Engineers op te leiden. Onder toeziend oog van Ingrid van Baast en Max van der Burg hebben ongeveer 25 Business & IT studenten van de Avans afgelopen paar maanden geleerd hoe ze met het Blueriq platform bedrijfsregels kunnen modelleren. 

Met ter afsluiting een bedrijfsbezoek met de Blueriq challenge op ons hoofdkantoor in Den Bosch. Hier hebben we de studenten een kijkje onder de motorkap gegeven bij lopende Blueriq projecten. Waarna het, na een korte rondleiding door de Gruyterfabriek, tijd was om hun eigen creativiteit en opgedane kennis tentoon te spreiden in de jaarlijkse Blueriq challenge. Ook dit jaar zijn er weer mooie oplossingen gerealiseerd en was onze  jury weer zeer onder de indruk van wat de teams in zo’n korte tijd hebben bedacht en gerealiseerd. De winnaar van dit jaar heeft een prachtige applicatie neergezet die op door middel van een korte assessment van de risico bereidheid van de gebruiker  een beleggingsstrategie voorstelt!

MicrosoftTeams-image (3)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je docent en wil jij ook een Blueriq challenge organiseren voor jouw vak? Neem dan contact op met onze studentencoördinator via onderwijspartner@bleuriq.com

Contact Vacatures
Rik
Schepens
Studentencoördinator