Blueriq-16
03 augustus 2023, door Blueriq Blog

Blueriq release 16

Het staat al een tijdje live, maar aangekondigd hebben we het nog niet. Blueriq release 16 is officieel gelanceerd!
Naast vele optimalisaties kondigen we met deze release ook het einde van Blueriq Studio aan. Reden genoeg dus om even stil te staan bij wat Studio ons allemaal heeft gebracht en wat Encore allemaal voor ons in petto heeft.

In deze video, die wordt ingeleid met vergelijkingen tussen beelden uit Blueriq Studio en Blueriq Encore, laten we een aantal collega's met verschillende rollen aan het woord die nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van ons nieuwe modelleerplatform. Maar naast het belichten van de nieuwe mogelijkheden van Encore, wordt er ook een ode gegeven aan Blueriq Studio; het platform wat Blueriq heeft gebracht tot waar we nu zijn.

 

Maar wat is er dan allemaal nieuw in Blueriq 16? 

De grootste verandering is uiteraard de overstap naar Blueriq Encore maar daarnaast is er ook gewerkt aan de Case Engine en het DCM (Dynamic Case Management) dashboard. De Case Engine bevat verschillende verbeteringen op het gebied van architectuur, zaakgericht werken (case modelling) en stabiliteit. Het DCM Dashboard is een toevoeging aan case modelling en is een losse applicatie naast de Blueriq Runtime en Case Engine die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig zaakdashboards te configureren.

Ben je overigens benieuwd wat er allemaal nieuw was in Blueriq 15? Lees dan deze blog.

Voor een vollediger overzicht van de belangrijkste updates van Blueriq 16, klik op onderstaande knop.

Meer weten?

Wil je weten wat Blueriq 16 kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Yuri.

Contact
Yuri
Versluis
Strategic product manager