nieuws-bss-resultaten
15 juni 2021, door Menno Gülpers Blog

Blueriq in Cijfers

Ik geef heel vaak cursus; Blueriq in een dag, halve dag, paar uur, tijdens een lunchpauze bij de klant of laatst zelfs Blueriq in een kwartier. Ik wil dan veel vertellen, maar hoe minder tijd ik heb, hoe meer ik moet schrappen natuurlijk. Wat ik in ieder geval altijd wil vertellen zijn een aantal cijfers over Blueriq en de impact van Blueriq.

Ik vertel dat we 1 platform hebben, dat we 25 jaar bestaan, ongeveer 175 medewerkers in dienst hebben en dat er miljoenen hypotheken met Blueriq software zijn aangevraagd. En dat er tientallen miljarden euro’s door onze systemen gaan… En … en… et cetera.Veel cijfers dus. Dat komt misschien omdat ik ooit als wiskundeleraar ben opgeleid. Met deze cijfers is het idee van deze video ontstaan: Blueriq in cijfers: van 1 platform tot tientallen miljarden euro’s in 25 jaar.

HubSpot Video

Meer weten?

Wil je meer weten over de impact van Blueriq? Of wil je graag met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is met het Blueriq platform? Neem contact op met Menno Gülpers, Academy Manager bij Blueriq. 

Plan een afspraak Bekijk profiel
Menno
Gülpers
blueriq academy manager