Groepsfoto-25jaar-web
25 oktober 2022, door Lars van Buuren Blog

25 jaar Blueriq

Op 20 november 1995 zag Blueriq, onder de naam Everest, het levenslicht. Ons 25 jarige bestaan zijn we dus al een tijdje gepasseerd. Maar door de omstandigheden van de afgelopen jaren hebben we dit helaas niet groots kunnen vieren. Maar wat toen niet kon bewaarden we gewoon voor later. Een paar weken geleden hebben we dan eindelijk ons langverwachte jubileum mogen vieren in het altijd zonnige Egmond aan Zee!

Onze 3 daagse jubileumviering had voor ieder wat wils. Nadat alle collega's binnen waren gedruppeld om in te checken en lekker te borrelen, kon er genoten worden van een lopend buffet. Om het feest in te luiden gaf onze managing director Jan van Deenen een korte toesprak, waarna de avond zich vorderde in een knalfeest met discovloeren, bowlingballen en plaktattoo's.

De daaropvolgende dag was er echter werk aan de winkel. Zo konden we onszelf laten afmatten met een sportieve bootcamp sessie, ons leven wagen tijdens een veel te zware mountainbikeroute, of we konden onze hersenen laten kraken tijdens een sessie 'Beat the Box' waarbij zo snel mogelijk een reeks escape room achtige puzzels opgelost moesten worden.
De laatste dag was vrij voor eigen invulling. Met een prima weertje kozen veel collega's voor een strandwandelingetje om vervolgens voldaan en tevreden op huis aan te gaan.

Dit en nog veel meer heeft ervoor gezorgd dat het een onvergetelijk weekend was waar we nog lang van zullen nagenieten. Ben je benieuwd hoe dit er allemaal uit heeft gezien? Bekijk dan bovenstaande video. 

Groepsfoto-gek-web

Werken bij Blueriq?

Wil je ook bij het Blueriq team horen? Zodat je niet alleen bij de feestjes kan zijn, maar ook mee kan werken aan mooie projecten? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met Menno.

Vacatures Contact
Menno
Gülpers
Blueriq Academy Manager