Onze technologie

Blueriq technologie

Wat is Blueriq? Blueriq is een regelgedreven software platform ontworpen voor dynamische zakelijke oplossingen voor organisaties met kennisintensieve processen. Het stelt jou en je organisatie in staat snel en kosteneffectief te reageren op veranderende omstandigheden en regelgevingen.

Alles over ons product op de Blueriq Community

In de Blueriq Community vind je alles wat je moet weten over Blueriq. Zoek door documentatie, lees over de laatste releases en features en kun je al je vragen stellen aan onze Blueriq experts.

Naar de community

Blueriq Dynamic Case Management

Iedere klant zijn eigen proces, zijn eigen case. Dat vereist een dynamische omgeving, waar je ook je meest complexe cases kwijt kan. Wij doen dit met Dynamic Case Management. We denken anders na over processen en brengen complexe beslislogica die nodig is geautomatiseerd en beheersbaar samen. Dit doen we op basis van input van externe systemen en informatiebronnen. Zie het als een navigatiesysteem in plaats van een gemodelleerd stappenproces.

Meer over Dynamic Case Management
Alles op één plek

Centrale aansturing van processen en beslissingen vanuit eenduidige vastgelegde business logica. De logica is goed leesbaar om zo met de business te kunnen valideren. Ook kunnen complexe verbanden tussen logica gevisualiseerd worden.

Zonder programmeren

Direct executeerbare en intuïtieve modellen en editors om snel wijzigingen door te voeren voor een snelle time-to-market. Tegelijkertijd zijn de modellen goed onderhoudbaar, om nog jaren mee te kunnen. Impact wijzigingen kunnen goed worden ingeschat en gemakkelijk doorgevoerd worden.

Betere samenwerking en efficiënte afhandeling

Dankzij de gemodelleerde processen kunnen taken op een dynamische wijze of automatisch uitgevoerd worden, of aan de goede mensen toegekend worden. Dit alles om op een zo efficient mogelijk manier het doel van de zaak te bereiken. Hierdoor wordt de klantbeleving verhoogd en onnodig handmatig werk voorkomen.

Maar hoe dan?

Het Blueriq platform maakt gebruikt van de Blueriq Studio, waar applicaties en modellen worden gemaakt en onderhouden, en Blueriq Runtime, waar het model ingelezen wordt om zo aan de gebruiker de applicatie te tonen. Lees meer achter de technologie achter Blueriq op de Community.

Blueriq Community

Blueriq modules

Naast ons platform hebben we een aantal modules die je naast het Blueriq platform kunt gebruiken. Deze kunnen je verder kunnen helpen met het maken, uitvoeren en managen van je projecten.

Blueriq modules:

  • Blueriq Model Analyzer
  • Blueriq Control Center

Blueriq Model Analyzer

Kwaliteit van applicaties en modellen is een breed begrip en kent een groot aantal definities. Applicaties van hoge kwaliteit kenmerken zich doordat ze voldoen aan de functionele wensen maar ook aan impliciete eigenschappen zoals goede onderhoudbaarheid en testbaarheid. Met de Blueriq Model Analyzer kunnen Blueriq modellen worden geanalyseerd en gecontroleerd op veel voorkomende risico’s die ervoor kunnen zorgen dat er slecht onderhoudbare en foutgevoelige modellen ontstaan. Blueriq Model Analyzer maakt rapportages over de kwaliteit van modellen inzichtelijk, ook voor de stakeholders die minder technische kennis hebben. Kwaliteit wordt zichtbaar!

Lees meer op de Community

Blueriq Control Center

Het Blueriq Control Center is een applicatie om op een efficiënte manier een groot aantal Blueriq-projecten, -libraries en -modellen te beheren. Hierdoor verkort de time-to-market voor het releasen van nieuwe functionaliteiten en dalen de kosten voor applicatie management. Het Blueriq Control Center stimuleert hergebruik over meerdere projecten en verhoogt de kwaliteit van applicaties door het verminderen van fouten bij het distribueren van libraries.

Lees meer op de Community
Multilabel

Ondersteunt multi-label organisaties dankzij gelaagde en op hergebruik ingerichte architectuur.

Omni-channel

Omni-channel support voor uniforme klantbeleving op responsive websites en mobile apps.

Volledig compliant

Beslissingen zijn volledig te herleiden naar de bijbehorende bronnen en compliant aan actuele wetgeving.

Blueriq Academy

Blueriq trainingen en certificering

Onze allerbeste Blueriq specialisten hebben trainingen ontwikkeld om snel kennis en vaardigheden op te doen, zodat jij of je collega’s ook complexe applicaties met Blueriq kunnen bouwen. Ook heb je de mogelijkheid als Blueriq gebruiker gecertificeerd te worden. Lees over de mogelijkheden op de Blueriq Academy.

Naar de Blueriq Academy

Meer info over onze technologie?

Meer weten over wat onze technologie kan of hoe het precies werkt? Neem contact op of plan een afspraak.

Bekijk profiel
Mark
van Kessel
Research and Development