Onze technologie

Blueriq technologie

Wat is Blueriq? Blueriq is een regelgedreven software platform ontworpen voor dynamische zakelijke oplossingen voor organisaties met kennisintensieve processen. Het stelt jou en je organisatie in staat snel en kosteneffectief te reageren op veranderende omstandigheden en regelgevingen.

Alles over ons product op de Blueriq Community

In de Blueriq Community vind je alles wat je moet weten over Blueriq. Zoek door documentatie, lees over de laatste releases en features en kun je al je vragen stellen aan onze Blueriq experts.

Naar de community
Alles op één plek

Centrale aansturing van processen en beslissingen vanuit eenduidige vastgelegde business logica. De logica is goed leesbaar en te valideren met de business. 

Zonder programmeren

Blueriq bestaat uit direct executeerbare en intuïtieve modellen en editors om snel wijzigingen door te voeren. De modellen zijn goed onderhoudbaar en wijzigen kunnen gemakkelijk ingeschat worden.

Betere samenwerking en efficiënte afhandeling

Dankzij de gemodelleerde processen worden taken op het juiste moment aan de juiste persoon gekoppeld. Dit alles om op een zo efficient mogelijk manier het doel van de zaak te bereiken. 

Maar hoe dan?

Het Blueriq platform maakt gebruikt van de Blueriq Studio, waar applicaties en modellen worden gemaakt en onderhouden, en Blueriq Runtime, waar het model ingelezen wordt om zo aan de gebruiker de applicatie te tonen. Lees meer achter de technologie achter Blueriq op de Community.

Blueriq Community
Multilabel

Blueriq ondersteunt multi-label organisaties dankzij gelaagde en op hergebruik ingerichte architectuur.

Omni-channel

Omni-channel support voor uniforme klantbeleving op responsive websites en mobile apps.

Volledig compliant en transparant

Beslissingen zijn volledig te herleiden naar de bijbehorende bronnen en compliant aan actuele wetgeving.

Dynamic Case Management

Iedere klant zijn eigen proces, zijn eigen case. Dat vereist een dynamische omgeving, waar je ook je meest complexe cases kwijt kan. Wij doen dit met Dynamic Case Management. We denken anders na over processen en brengen complexe beslislogica die nodig is geautomatiseerd en beheersbaar samen. Dit doen we op basis van input van externe systemen en informatiebronnen. Zie het als een navigatiesysteem in plaats van een gemodelleerd stappenproces.

Meer over Dynamic Case Management

Blueriq trainingen en certificering

Onze allerbeste Blueriq specialisten hebben trainingen ontwikkeld om snel kennis en vaardigheden op te doen, zodat jij of je collega’s ook complexe applicaties met Blueriq kunnen bouwen. Ook heb je de mogelijkheid als Blueriq gebruiker gecertificeerd te worden. Lees over de mogelijkheden op de Blueriq Academy.

Naar de Blueriq Academy

Meer info over onze technologie?

Meer weten over wat onze technologie kan of hoe het precies werkt? Neem contact op of plan een afspraak.

Bekijk profiel
Mark
van Kessel
Research and Development