A method, a solution, a driver of change

Dienstverlening moet draaien om de klant, niet om het proces. Hoe complex de aanvraag of situatie ook is. Met Dynamic Case Management gaan complexe processen en een veranderende omgeving hand in hand. Het zorgt voor snelle, persoonlijke, geïntegreerde en doelgerichte afhandeling van cases tussen jouw klanten, medewerkers en andere stakeholders. Daar wordt iedereen gelukkig van, jij én je klant.

Ook voor jouw markt
Persoonlijke klantbediening
De medewerker in zijn kracht
Inspelen op veranderingen
Persoonlijke klantbediening
De medewerker in zijn kracht
Inspelen op veranderingen

Wat is Dynamic Case Management?

Met Dynamic Case Management zet je de case centraal. Met de case bedoelen we de zaak van je klant. Hierin staat bijvoorbeeld de hypotheekaanvraag van je klant of een subsidieaanvraag. Alle informatie die nodig is om deze aanvraag succesvol af te ronden, komt samen in de case. De case is niet alleen het centrale punt voor de klant, maar ook voor de medewerker. De klant ziet alleen de informatie die voor hem relevant is en wat de huidige status is. Medewerkers zien in één opslag wat de huidige status van de aanvraag is en welke acties open staan.

Ontdek hoe het werkt
Persoonlijke klantbediening

Je dienstverlening wordt beter, persoonlijker en sneller. De klant wordt echt begrepen, geholpen en is altijd op de hoogte van de status van zijn vraag. Dit zorgt voor meer tevreden klanten die blijven terugkomen.

De medewerker in zijn kracht

Medewerkers zien in één opslag wat de huidige status van een case is. Aangezien alle beslissingen inzichtelijk zijn, is transparantie en compliance aan geldende wet- en regelgeving volledig gewaarborgd.

 

Inspelen op veranderingen

Met DCM modelleer je zelf dynamische applicaties en regelgedreven modellen om processen en beslissingen weer te geven. Dit zorgt ervoor dat je snel kan inspelen op veranderingen.

Typisch Dynamic Case Management

Persoonlijk én efficiënt

De klant centraal. Ook als de klant níet het standaard proces van A tot Z doorloopt. Iedereen werkt in één gecentraliseerde omgeving, waardoor medewerkers beter en efficiënter samenwerken. Dit zorgt ervoor dat er tijd en ruimte is om te doen  waar het echt om gaat: je klanten écht helpen en zorgen voor die persoonlijke, perfecte dienstverlening.

Samen

Om jouw oplossing echt succesvol te maken, hebben we elkaar nodig. Daarom werken we intensief met je samen, vanaf dag een. Your customer is our business.

Continu verbeteren

In een digitale wereld zijn oplossingen nooit af. Wetten of regels veranderen voortdurend. Je oplossing moet hierin meebewegen. Daarom is het nodig om continu te blijven verbeteren. 

Grip op IT

Met onze modelgedreven software sluiten we aan op jouw verbeterprocessen. Als het vandaag anders moet dan gisteren bedacht, kan dat morgen al geregeld zijn. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op met Yuri voor een vrijblijvend gesprek. Dan kijken we samen hoe Dynamic Case Management jou kan helpen.

Plan een afspraak Bekijk profiel
Yuri
Versluis
Finance Solutions