Blueriq platform

Learn to improve your process

Het Blueriq Platform bestaat uit 5 verschillende lagen, waarmee organisaties hun digitale kracht verder kunnen versterken: Engage, Work, Decide, Learn en Adapt. De Learn laag maakt het mogelijk te leren van geautomatiseerde regels door deze te traceren en om te zetten naar kansen en punten van verbetering.

Platform overzicht Ga naar 'Adapt'
Platform afbeelding

Leren van wetten en regels

Veel regels komen voort uit wetgeving of productbeleid. Door expliciet aan te geven wat de bron is van deze geautomatiseerde regels, is traceerbaar hoe de doorvertaling van beleid naar implementatie is gemaakt. Deze basis kan gebruikt worden om te leren waar de inconsistenties en kansen zitten om vervolgens effectiever wijzigingen op door te kunnen voeren in de oplossing.

Het zichtbaar maken van het gebruik van beleidsregels, maakt duidelijk welke regels er zijn, hoe ze gebruikt worden en of het goed is dat ze worden aangeroepen. Explain maakt dit mogelijk. Met Policies (zie afbeelding) kan ook de bron van de regels of het beleid worden vastgelegd, voor het traceerbaar maken van de doorvertaling van regels naar implementatie. Door de combinatie van deze factoren heeft iedere organisatie de juiste handvatten om hun eigen processen te verbeteren ten behoeve van de dienstverlening.

Ontdek meer

Wil je nog meer weten over het Blueriq Platform of wil je Blueriq in een dag ervaren? Volg dan bijvoorbeeld de training Blueriq in één dag via de Blueriq Academy of meld je aan voor de Blueriq Community om nog veel meer te leren over het platform.

Blueriq Academy Blueriq Community
Thema_Datadriven

Heb je vragen of wil je een demo?

Meer weten over wat onze technologie kan of ervaren hoe het precies werkt in een demo? Neem contact op met Dominique of plan een afspraak.

Neem contact op
Dominique
de Wit
Commercieel manager