Blueriq platform

Engage with your customers

Het Blueriq Platform bestaat uit 5 verschillende lagen, waarmee organisaties hun digitale kracht verder kunnen versterken: Engage, Work, Decide, Learn en Adapt. De Engage laag vormt de start van het gesprek met jouw klant, burger of medewerker op een intelligente manier.

Platform overzicht Ga naar 'Work'
Platform afbeelding

Intelligente, persoonlijke interactie

Engage geeft organisaties de kracht om de interactie met klanten, burgers, partners en medewerkers op een slimme manier vorm te geven. Het Blueriq Platform helpt hierbij door alle gangbare interactie mogelijk te maken. Onafhankelijk van de vorm van interactie die is gekozen door de klant of medewerker, geeft Blueriq altijd een eenduidig gepersonaliseerd antwoord op basis van de bekende gegevens. Wij noemen dit werken vanuit één waarheid waarbij er rekening gehouden wordt met (wettelijke) kaders. Deze vorm van intelligente interactie zet klanten, burgers en medewerkers in hun kracht door alleen maar te tonen of te vragen wat relevant is.

header-actueel-website
Forms

Intelligente formulieren

Met Blueriq Forms creëer je intelligente formulieren. Vergeet formulieren met honderd vragen die niet relevant zijn. Alleen wat nodig en relevant is op dit moment in het proces is zichtbaar voor de gebruiker. Dit doet het Blueriq Platform door gebruik te maken van de informatie die al bekend is van de gebruiker en zijn vraag. Deze formulieren werken niet alleen prettiger voor de gebruiker, maar ook voor de medewerker. Er vindt een snelle validatie plaats en het is snel duidelijk wat de volgende stap is voor de klant.

Alle stappen die een klant moet nemen - van inloggen tot afsluiten – zijn dankzij Blueriq helder en overzichtelijk. Ook is het persoonlijk; een klant krijgt geen vragen voorgeschoteld over producten of regelingen die voor hem niet relevant zijn. Het voordeel van Blueriq is dat je zoiets snel kunt bouwen. Binnen een maand hadden we een prototype en niet veel later gingen we live."

Klant uit de financiële sector

Blueriq Community

Wil je nog meer weten over het Blueriq Platform of wil je Blueriq in een dag ervaren? Volg dan bijvoorbeeld de training Blueriq in één dag via de Blueriq Academy of meld je aan voor de Blueriq Community om nog veel meer te leren over het platform.

Ga naar de Blueriq Community

Heb je vragen of wil je een demo?

Meer weten over wat onze technologie kan of ervaren hoe het precies werkt in een demo? Neem contact op met Dominique of plan een afspraak.

Neem contact op
Dominique
de Wit
Commercieel manager