Blueriq platform

Adapt to every situation

Het Blueriq Platform bestaat uit 5 verschillende lagen, waarmee organisaties hun digitale kracht verder kunnen versterken: Engage, Work, Decide, Learn en Adapt. De Adapt laag maakt organisaties wendbaar op het gebied van technologie.

Platform overzicht Ga naar Engage
Platform afbeelding
adapt

Wendbaar, snel en aanpasbaar

De Adapt laag van het Blueriq platform geeft organisaties de mogelijkheid om wendbaar te zijn. Met Blueriq kunnen organisaties snel reageren wanneer daarom gevraagd wordt, op basis van kwalitatief krachtige versnellers. De manier waarop Blueriq neergezet wordt, maakt het ook mogelijk een heldere scheiding te maken in verantwoordelijkheden. Hiermee kan er voor ieder component een eigen levenscyclus gemaakt worden. Ook zorgt Adapt voor de koppeling met andere systemen en de overdracht van gegevens.

De volgende componenten zijn onderdeel van Adapt:

Blueriq Publisher

Blueriq Publisher helpt om op de distributie van applicaties in omgevingen te vereenvoudigen.

Blueriq Model Analyzer

Blueriq Model Analyzer zorgt voor een objectieve beoordeling van de kwaliteit van Blueriq modellen. Modellen kunnen worden geanalyseerd en gecontroleerd op fouten die zorgen voor slecht onderhoudbare en gevoelige modellen.

Blueriq Control Center

Organisaties die Blueriq gebruiken voor grotere of meerdere applicaties hebben vaak slecht zicht op het gebruik van herbruikbare componenten. Het Blueriq Control Center helpt je hierbij en lokaliseert o.a. hergebruikte elementen en importeert meerdere libraries in verschillende projecten in een actie.

Alle stappen die een klant moet nemen - van inloggen tot afsluiten – zijn dankzij Blueriq helder en overzichtelijk. Ook is het persoonlijk; een klant krijgt geen vragen voorgeschoteld over producten of regelingen die voor hem niet relevant zijn. Het voordeel van Blueriq is dat je zoiets snel kunt bouwen. Binnen een maand hadden we een prototype en niet veel later gingen we live.

Klant actief binnen het pensioendomein
Blueriq Community

Ontdek meer

Op de Blueriq Community vind je alles over het Blueriq Platform. Stel je vragen, lees alles over de laatste releases, zoek door onze uitgebreide documentatie en vind voorbeelden hoe je Blueriq het beste kunt gebruiken. Iedereen die werkt met Blueriq, in aanraking komt met het platform of interesse heeft in Blueriq, is welkom. 

Blueriq Community Meld je aan voor de Blueriq Commmunity (mail)
Thema_Softwarelifecycle

Heb je vragen of wil je een demo?

Meer weten over wat onze technologie kan of ervaren hoe het precies werkt in een demo? Neem contact op met Dominique of plan een afspraak.

Neem contact op
Dominique
de Wit
Commercieel manager