over ons

Wij helpen organisaties hun klanten écht persoonlijk te helpen.

De wereld van vandaag eist van organisaties om zich te organiseren rondom de klant. Alle aandacht gaat uit naar customer experience en engagement. En dat is ook terecht. Om die reden helpen wij organisaties bij het creëren van échte, persoonlijke aandacht voor elke klant. 

Sinds 1995 helpen wij organisaties met het optimaliseren van de customer experience. Dit doen we met onze unieke oplossingen die technologie, expertise en aanpak combineren. Op deze manier kunnen we jouw organisatie continu helpen bij het creëren van de perfecte, persoonlijke dienstverlening.

Over ons

We zijn onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Hieronder vallen bedrijven die expert zijn binnen hun eigen domein met innovatieve software. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van elkaar, maar kunnen we toch profiteren van elkaars kennis en kunde. TSS is onderdeel van Constellation Software Inc. (CSI), een wereldwijde aanbieder van enterprise software. 

We laten je graag zien hoe we door de jaren gegroeid zijn. Bekijk de video en zie hoe we van één platform stijgen tot tientallen miljarden euro's.

over-ons 1
De mensen van Blueriq

Onze mensen maken Blueriq pas écht Blueriq. Wij stellen ons graag aan je voor.

Ontmoet het Blueriq team
quote-jan

Ik herken dezelfde passie bij al mijn collega's: Een persoonlijke en efficiënte dienstverlening mogelijk maken voor onze klanten.

Jan van Deenen Managing Director Blueriq
werken bij

Benieuwd naar de mogelijkheden? Check onze vacatures!

We zijn altijd op zoek naar professionals om ons team mee te versterken. Mensen die geen uitdaging uit de weg gaan en energie krijgen van het oplossen van complexe problemen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures
over-ons_3

Leer meer over onze technologie

Je kent ons als Blueriq. Niet alleen als bedrijf, maar ook als technologie. Maar wat is Blueriq nu precies? En wat maakt onze technologie nu zo anders dan anderen?

Lees meer over onze technologie