Samen maken we Blueriq

Werken bij Blueriq

We zijn altijd op zoek naar professionals om ons team mee te versterken. Mensen die geen uitdaging uit de weg gaan. En energie krijgen van het oplossen van complexe problemen. Want dat maakt ons Blueriq.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures.

Onze vacatures

Persoonlijke groei

Jouw persoonlijke kennis en groei is een belangrijke succesfactor van ons bedrijf. Daarom stellen we jouw ambities centraal. Iedereen heeft zijn eigen carrièrepad. Die ontdekken we graag samen met jou.

Eigen verantwoordelijkheid

Vanaf de eerste werkweek krijg je je eigen verantwoordelijkheden. Want alleen zo leer je onze oplossingen goed kennen en kun je groeien. Een interne coach helpt je hierbij.

Contact met klant

Om onze klanten écht verder te helpen, heb je veel contact met de klant. Zodat je begrijpt wat er in hun wereld speelt en hoe wij daar het beste op in kunnen spelen. Dit doe je in teams met allerlei soorten vaardigheden binnen verschillende domeinen.

Plezier staat centraal

Niet alleen tijdens, maar ook ná werktijd. Bijvoorbeeld tijdens de vrijdagmiddagborrel, ons jaarfeest, kerstfeest, cool coding weekend of game avond.

Uitdagende projecten

We werken bij onze klanten aan uitdagende projecten. Het zijn complexe puzzels. Uitdagingen waar wij juist energie van krijgen.

Onze cultuur

We zijn trots op onze cultuur. We zijn open en toegankelijk, met een nuchtere insteek.  Iedereen kan zichzelf zijn.

Onze partners in educatie

We werken samen met verschillende hogescholen en studieverenigingen. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over het werken bij Blueriq en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Cis.

Bekijk profiel
Cis
Schut
Talent & Capacity