Samen maken we Blueriq

Werken bij Blueriq

Bij Blueriq gaan we met plezier naar ons werk! Elke collega heeft een eigen persoonlijkheid, eigen kwaliteiten, doelen en behoeftes. Iedereen is welkom en voelt zich deel van het Blueriq team. We hebben een open en gezellige cultuur. We gaan bijvoorbeeld elk jaar op wintersport, samen naar de Efteling, of we organiseren andere gezelligheid! Collega's van alle disciplines en lagen zoeken elkaar op en werken samen. Zo zijn wij in staat om als team de beste kwaliteit te leveren.

We zijn altijd op zoek naar mensen die dit leuke team willen komen versterken. Mensen die geen uitdaging uit de weg gaan en energie krijgen van het oplossen van complexe problemen. Dat maakt ons Blueriq!

Lees verder voor een sfeerimpressie, onze vacatures, en stageopdrachten.

werken-bij_1-1
Een warm welkom

Young Blueriq

Ons Blueriq team bevat een grote groep jonge, ambitieuze mensen. Daarom hebben we Young Blueriq opgericht. YB zorgt voor de vertegenwoordiging van alle young professionals van Blueriq.

YB's visie is om ervoor te zorgen dat deze groep zich optimaal kan ontwikkelen en zich volledig verbonden voelt met elkaar, Blueriq, en hun vak. Samen met heel Blueriq zorgt YB ervoor dat behoeftes van deze groep worden gehoord, en kwaliteiten worden gezien!

Hoe wordt dit bereikt? YB organiseert leuke, nuttige, handige, vette, interessante dingen voor en door de young professionals van Blueriq. Benieuwd wat voor uitjes we organiseren? Bekijk dan video hiernaast voor een sfeerimpressie.

Word jij onze nieuwe collega? Dan ben jij direct ons nieuwste Young Blueriq lid.

Hebben we je enthousiast gemaakt of heb je vragen? Bekijk dan de vacatures of neem even contact op!

HubSpot Video

Onze stage opdrachten

Bij Blueriq vinden we het altijd leuk om stagiaires in ons midden te verwelkomen. We hebben al een aantal opdrachten uitgewerkt waar we mensen voor zoeken. Mocht je een andere opdracht in gedachte hebben, neem dan gerust contact op met onze studentencoördinator om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? Neem tijdig contact met ons op, bij voorkeur minimaal 2 maanden voor de beoogde startdatum.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Persoonlijke groei

Jouw persoonlijke kennis en groei is een belangrijke succesfactor van ons bedrijf. Daarom stellen we jouw ambities centraal. Iedereen heeft zijn eigen carrièrepad. Die ontdekken we graag samen met jou.

Eigen verantwoordelijkheid

Vanaf de eerste werkweek krijg je je eigen verantwoordelijkheden. Zo leer je onze oplossingen namelijk pas echt goed kennen en kun je groeien. Een interne coach helpt je hierbij.

Contact met klanten

Om onze klanten écht verder te helpen, heb je veel contact met de klant. Zo begrijp je wat er in hun wereld speelt en hoe wij daar het beste op in kunnen spelen. Dit doe je in teams met allerlei soorten vaardigheden binnen verschillende domeinen.

Plezier staat centraal

Niet alleen tijdens, maar ook ná werktijd is plezier een belangrijke factor binnen Blueriq. Zo houden we iedere vrijdag een vrijmibo en organiseren we een jaarfeest, kerstfeest, ski weekend, cool coding weekenden en verschillende game avonden.

Uitdagende projecten

We werken bij onze klanten aan uitdagende projecten. Het zijn complexe puzzels. Uitdagingen waar wij juist energie van krijgen.

Onze cultuur

We zijn trots op onze cultuur. We zijn open en toegankelijk, met een nuchtere insteek. Iedereen kan zichzelf zijn.

Onze thuisbasis

We nemen je graag mee in onze wereld. Bekijk daarvoor de video en neem een kijkje in ons mooie kantoor. Of kom een kop verse bonen koffie drinken tijdens een bezoek aan onze mooie thuisbasis in de Gruyterfabriek. Kunnen we elkaar meteen beter leren kennen. Zien we je snel?

HubSpot Video

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over het werken bij Blueriq en de mogelijkheden? Neem contact op met HR voor meer informatie. 

Mail HR