Samen maken we Blueriq

Werken bij Blueriq

We zijn altijd op zoek naar professionals om ons team mee te versterken. Mensen die geen uitdaging uit de weg gaan en energie krijgen van het oplossen van complexe problemen. Dat maakt ons Blueriq.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
werken-bij_1-1
Persoonlijke groei

Jouw persoonlijke kennis en groei is een belangrijke succesfactor van ons bedrijf. Daarom stellen we jouw ambities centraal. Iedereen heeft zijn eigen carrièrepad. Die ontdekken we graag samen met jou.

Eigen verantwoordelijkheid

Vanaf de eerste werkweek krijg je je eigen verantwoordelijkheden. Zo leer je onze oplossingen namelijk pas echt goed kennen en kun je groeien. Een interne coach helpt je hierbij.

Contact met klanten

Om onze klanten écht verder te helpen, heb je veel contact met de klant. Zo begrijp je wat er in hun wereld speelt en hoe wij daar het beste op in kunnen spelen. Dit doe je in teams met allerlei soorten vaardigheden binnen verschillende domeinen.

Plezier staat centraal

Niet alleen tijdens, maar ook ná werktijd is plezier een belangrijke factor binnen Blueriq. Zo houden we iedere vrijdag een de vrijmibo en organiseren we een jaarfeest, kerstfeest, ski weekend, cool coding weekenden en verschillende de game avonden.

Uitdagende projecten

We werken bij onze klanten aan uitdagende projecten. Het zijn complexe puzzels. Uitdagingen waar wij juist energie van krijgen.

Onze cultuur

We zijn trots op onze cultuur. We zijn open en toegankelijk, met een nuchtere insteek. Iedereen kan zichzelf zijn.

Onze thuisbasis

We nemen je graag mee in onze wereld. Bekijk daarvoor de video en neem een kijkje in ons mooie kantoor. Of kom een kop verse bonen koffie drinken tijdens een bezoek aan onze mooie thuisbasis in de Gruyterfabriek. Kunnen we elkaar meteen beter leren kennen. Zien we je snel?

Kantoor Blueriq - de Gruyterfabriek
home_5 (1)

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over het werken bij Blueriq en de mogelijkheden? Neem contact op met HR voor meer informatie. 

Mail HR