Blueriq is een product van Everest

Blueriq is een softwareoplossing van Everest, de business engineering company die complexe businessvraagstukken vertaalt in innovatieve en praktische ICT-oplossingen voor financiële dienstverleners en centrale overheid.

Everest is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Hier werken ruim 2100 ervaren specialisten vanuit gespecialiseerde bedrijven aan business oplossingen voor nu en straks. TSS is onderdeel van Constellation Software Inc., de wereldwijde aanbieder van enterprise software oplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten. In totaal bedient Constellation meer dan 125.000 klanten in ongeveer 100 verschillende verticale markten over de gehele wereld bedienen. Met het hoofdkantoor in Toronto, Canada, en kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika Europa, Australië en Afrika heeft Constellation meer dan 13.000 medewerkers die een geconsolideerde omzet genereren van meer dan US $ 2.1 miljard. Constellation Software is genoteerd aan de Toronto Stock Exchange.

Kom werken aan je toekomst!

Bij Everest kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling biedt Everest een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend biedt Everest ondersteuning bij het vormgeven van je carrière, zowel op het gebied van soft- als hardskills.

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60