Over ons

We helpen organisaties hun klanten écht persoonlijk te helpen.

Dit doen we door de combinatie van mens, aanpak en technologie. Hiervoor bijten we ons vast in de meest complexe puzzels en grijpen we iedere uitdaging met beide handen aan. Want van een persoonlijke en efficiënte dienstverlening wordt iedereen gelukkig.

De mensen van Blueriq

Onze mensen maken Blueriq pas écht Blueriq. Wij stellen ons graag aan je voor.

Bekijk het Blueriq team
Achtergrond

Over ons

De wereld van vandaag eist van organisaties om zich te organiseren rondom de klant. Alle aandacht gaat uit naar customer experience en engagement. En dat is ook terecht. Om die reden helpen wij organisaties bij het creëren van échte, persoonlijke aandacht voor elke klant. 

We zijn onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Hieronder vallen bedrijven die expert zijn binnen hun eigen domein met innovatieve software. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van elkaar, maar kunnen we toch profiteren we van elkaars kennis en kunde. TSS is onderdeel van  Constellation Software Inc. (CSI), een wereldwijde aanbieder van enterprise software.

Ik herken dezelfde passie bij al mijn collega‚Äôs: Een persoonlijke en efficiënte dienstverlening mogelijk maken voor onze klanten.
Jan van Deenen Managing Director Blueriq
Werken bij

Benieuwd naar de mogelijkheden? Check onze vacatures!

We zijn altijd op zoek naar professionals om ons team mee te versterken. Mensen die geen uitdaging uit de weg gaan. En energie krijgen van het oplossen van complexe problemen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Meer weten over onze technologie

Je kent ons als Blueriq. Niet alleen als bedrijf, maar ook als technologie. Maar wat is Blueriq nu precies? En wat maakt onze technologie nu zo anders dan andere?

Lees meer over onze technologie