Over ons

Het is onze missie om jouw klanten een persoonlijke en efficiënte dienstverlening te bieden.

Dit doen we door de combinatie van mens, aanpak en technologie. Hiervoor bijten we ons vast in de meest complexe puzzels. En grijpen we iedere uitdaging met beide handen aan. Want van een persoonlijke en efficiënte dienstverlening wordt iedereen gelukkig.

De mensen van Blueriq

Onze mensen maken Blueriq pas écht Blueriq. Wij stellen ons graag aan je voor.

Bekijk het Blueriq team
Achtergrond

Over ons

Met ongeveer 200 collega’s werken we in kleine, hechte projectteams bij de klant en in onze thuisbasis in de Gruyterfabriek in ’s-Hertogenbosch. Blueriq zag in 1996 het levenslicht onder de naam Everest, met Blueriq als softwareoplossing. Waar Everest is, is Blueriq ook. Daarom zijn we sinds 2018 Blueriq.

We zijn onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Hieronder vallen bedrijven die expert zijn binnen hun eigen domein met innovatieve software. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van elkaar, maar kunnen we toch profiteren we van elkaars kennis en kunde. TSS is onderdeel van  Constellation Software Inc. (CSI), een wereldwijde aanbieder van enterprise software.

Video

Ons kantoor

We nemen je graag mee in onze wereld. Bekijk daarvoor de video en neem een kijkje in ons mooie kantoor. Of kom een kop verse bonen koffie drinken tijdens een bezoek aan onze mooie thuisbasis in de Gruyterfabriek. Kunnen we elkaar meteen beter leren kennen. Zien we je gauw?

Werken bij

Benieuwd naar de mogelijkheden? Check onze vacatures!

We zijn altijd op zoek naar professionals om ons team mee te versterken. Mensen die geen uitdaging uit de weg gaan. En energie krijgen van het oplossen van complexe problemen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Meer weten over onze technologie

Je kent ons als Blueriq. Niet alleen als bedrijf, maar ook als technologie. Maar wat is Blueriq nu precies? En wat maakt onze technologie nu zo anders dan andere?

Lees meer over onze technologie