partners

Blueriq & partners

Persoonlijke en efficiënte dienstverlening. Dat willen we niet alleen voor de klanten van onze klanten, maar voor iedereen. Daarom werken we samen met verschillende partners binnen verschillende markten. Om zo iedereen in staat te stellen de beste oplossing te bieden voor zijn klanten.

Bekijk onze laatste klantcase
daarom partner van Blueriq

Persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor de klanten van jouw klanten

Consumenten, burgers of klanten. In iedere organisatie worden ze steeds centraler gezet en lijken ze de koers te bepalen. Daar help je graag bij als solution of software partij. Maar wanneer elke case een eigen proces nodig heeft, zijn vaste workflows niet toereikend genoeg. Blueriq helpt je daarbij.

Meer over Blueriq technologie
We kunnen met Blueriq in een hoog tempo nieuwe Burgerzakenmodules uitleveren. Door de hoge mate van standaardisatie maken we, indien mogelijk, het proces voor de ambtenaar ook direct beschikbaar voor de burger. Zo zijn onze klanten in staat om ‘self-service’ percentages te halen van zelfs 100%.
John Kerstens, Manager Development Publiekszaken Pink Roccade Local Government
Partners for life

Gericht op de toekomst

We blijven samen onze producten doorontwikkelen. We hebben namelijk een gezamenlijk doel: we willen jullie totaaloplossingen zo succesvol mogelijk maken. Daar is intensieve samenwerking voor nodig, nu en in de toekomst. Want alleen zo blijft jouw marktspecifieke oplossing de beste die er is voor de klanten van jouw klanten.

Hoe?

De beste oplossingen creëren we samen

Samen gaan we aan de slag. Jij hebt kennis van de markt, wij weten hoe je wendbaar kan zijn in een steeds veranderende wereld. Deze combinatie zorgt voor de beste oplossingen. Samen bouwen we jouw marktspecifieke oplossing op basis van onze Dynamic Case Management oplossingen. Daarbij gebruiken we de moeilijkste case die je hebt als uitgangspunt.

Van klanten voor even, naar klanten voor het leven

Klanten die verbonden zijn met je merk zijn veel meer waard dan klanten die alleen tevreden zijn. Als organisatie maak je immers niet meer het verschil met alleen je producten, maar juist met je dienstverlening. Veel organisaties besteden daarom veel tijd en aandacht aan het analyseren van klantbehoeften, om deze vervolgens te verwerken in hun bestaande dienstverlening. Maar dan gaat de aandacht niet uit naar de klant, maar het proces. Wat heb je nodig om een oprechte connectie met je klant mogelijk te maken? Hoe win je zijn hart?

Download onze gids 'van tevreden klanten naar een emotionele connectie' via de knop.

Meer weten?

Meer weten over de samenwerking tussen Blueriq en partners? Of wil je partner worden van Blueriq? We horen graag van je! Neem contact op met Dominique via onderstaande knop.

Plan een afspraak Bekijk profiel
Dominique
de Wit
Commercieel manager