Oplossingen

Efficiënte én persoonlijke dienstverlening afgestemd op elke burger, het kan!

De dienstverlening van de overheid heeft impact op het leven van elke burger. Dan wil je dat dit persoonlijk en efficiënt verloopt. Wij helpen je daarbij en zorgen ervoor dat de burger het centrale middelpunt van je dienstverlening is. Veranderingen van morgen kunnen wij vandaag al implementeren. Zo kun je als overheidsinstantie alle burgers écht persoonlijk en snel helpen, hoe ingewikkeld de situatie ook is. Dit doen we al voor verschillende centrale en lokale overheidsinstanties. Benieuwd naar deze best practices?

Bekijk onze laatste klantcase
Voldoen aan wet- en regelgeving
Zingevend werk voor ambtenaren
Help burgers op maat
Voldoen aan wet- en regelgeving
Zingevend werk voor ambtenaren
Help burgers op maat
VISIE OP DIENSTVERLENING

Maak het verschil

Je maakt niet meer het verschil met je product, maar met de service die je biedt. Als overheidsinstantie wil je daarom je klanten direct en goed helpen. Persoonlijk en snel, zoals ze dat gewend zijn van commerciële partijen. Wij helpen je met het goed inzetten van tools, technologie en jouw vakmensen, zodat jij tijd over hebt om te doen waar het om draait. Het écht helpen van burgers.

Lees het rapport 'van tevreden klanten naar een emotionele connectie'
“Het dieptepunt was toen we een brief kregen over de leerplicht van onze zoon, waarom we hem niet op een basisschool hadden ingeschreven. Die brief deed zo’n pijn. Natuurlijk hadden we onze gehandicapte zoon graag naar school gestuurd. Onbegrijpelijk als je bedenkt hoeveel informatie de gemeente toen al had over mijn zoon.”
Yuri Versluis Blueriq Lees verder
Onze klanten

Persoonlijke dienstverlening, zij doen het al

Het draait niet om het middel, maar het doel

Binnen de Rijksoverheid wordt digitaliseren nog te vaak gezien als standaardiseren van het papieren proces. Standaardisering betekent immers een kostenbesparing. Onze experts begrijpen dat standaardiseren niet de oplossing is. Ze kennen het complexe IT landschap bij overheden. Ze weten ook dat efficiënt werken en persoonlijke dienstverlening hand in hand kunnen gaan.

Meer over onze aanpak
Dienstverlening op maat

Overheden en hun kenniswerkers bedienen hun klanten op maat, wat resulteert in een efficiëntere afhandeling van een case.

Betere klantervaring

De mensen staan centraal in elke case en een snellere afhandeling van aanvragen zorgen voor een flinke groei in klantervaring.

Lagere operationele kosten

De software is in één keer goed, we maken deze samen. Er is geen improvisatie nodig door kenniswerkers, dus ook geen herstelkosten of compliance issues.

“We waren bezig met een rondedans tussen 4 gemeentes. Allemaal zagen ze mijn pleegzoon niet als ‘een jongen met een hulpvraag’, maar als ‘een ingewikkeld geval’. Dat kwam hard aan. Zeker omdat hij zijn verhaal keer op keer opnieuw moest vertellen.”
Chris Geertsma Lees verder
ONZE AANPAK in 5 eenvoudige stappen

Van idee naar uitvoering

De burger echt centraal zetten vergt waarschijnlijk aanpassingen in je huidige dienstverlening. Wij kunnen je hierbij helpen. We hebben veel ideeën en voorbeelden om je dienstverlening af te stemmen op iedere burger. Daarbij maken we gebruik van onze technologie, experts en een unieke aanpak. De echte waarde van onze aanpak wordt pas duidelijk als je het zelf ervaart. Daarom gaan we direct aan de slag met versie 0.1. van jouw applicatie, die meteen bruikbaar is. Zo werken we samen toe naar een dienstverlening waar iedere burger én dienstverlener gelukkig van wordt.

Ontdek onze aanpak
Actueel

Laat je inspireren

We weten wat er speelt op de markt. En delen dat graag met je. Bekijk onze laatste blogs en artikelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de centrale overheid?

Frits vertelt je er graag alles over. Onder het genot van een kop koffie. 

Maak een afspraak Bekijk profiel
Frits
van Endhoven
Senior Accountmanager