Onze oplossingen

Overheidsdienstverlening op maat

Persoonlijke én efficiënte dienstverlening. Dat kan volgens ons gewoon hand in hand gaan. Met onze slimme technologie zetten we jouw klant centraal. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat aanvragen zo efficiënt mogelijk worden verwerkt. Daar wordt iedereen gelukkig van, jij én je klant.

Ervaar het zelf
Dienstverlening op maat
Optimale hulp bij je klantcase
Dienstverlening op maat
Optimale hulp bij je klantcase

Word jij ook blij als je écht goed geholpen wordt? Op een persoonlijke manier?

Binnen de Rijksoverheid wordt digitaliseren nog te vaak gezien als standaardiseren van het papieren proces. Standaardisering betekent immers een kostenbesparing. Onze experts begrijpen dat standaardiseren niet de oplossing is. Ze kennen het complexe IT landschap bij overheden. Ze weten ook dat efficiënt werken en persoonlijke dienstverlening hand in hand kunnen gaan. Want het verstrekken van een subsidie draait niet om efficiëntie, maar om het realiseren van iemands droom.

De mogelijkheden van Blueriq voor jou

Blueriq is specialist in Dynamic Case Management (DCM). Dynamic Case Management is dé oplossing als je huidige processen niet toereikend zijn, maar wanneer een complexe situatie daar wel om vraagt. Wanneer jouw klant niet past in een vaste volgorde van activiteiten en condities. En je je klant niet meer kan helpen zoals jij dat wilt. Met Dynamic Case Management zetten we de situatie van jouw klant centraal. Geen vaste volgorde, maar een proces dat aansluit bij elke mogelijke klantsituatie. En omdat er meerdere belanghebbenden samenwerken in één case, gaat het afhandelen van iedere klantcase veel efficiënter en transparanter. Zodat jij energie kan steken in hetgeen waar jij blij van wordt: het écht verder helpen van de burger. Want van zo’n dienstverlening worden we allemaal gelukkig.

Dienstverlening op maat

Overheden en hun kenniswerkers bedienen hun klanten op maat, wat resulteert in een efficiëntere afhandeling van een case.

Betere klantervaring

De mensen staan centraal in elke case en een snellere afhandeling van aanvragen zorgen voor een flinke groei in klantervaring.

Lagere operationele kosten

De software is in één keer goed, we maken deze samen. Er is geen improvisatie nodig door kenniswerkers, dus ook geen herstelkosten of compliance issues.

Onze aanpak

De Blueriq manier in vijf eenvoudige stappen

Het succes van jouw persoonlijke én efficiënte dienstverlening staat of valt met de manier waarop we onze oplossing maken en implementeren. Daar hebben we onze eigen, unieke aanpak voor. In vijf beheerste stappen werken we toe naar een dienstverlening waar iedere burger én dienstverlener gelukkig van wordt.

Meer over onze aanpak
team

Ontmoet onze experts

Ontmoet onze vakmensen binnen de centrale overheid

Actueel

Laat je inspireren

We weten wat er speelt op de markt. En delen dat graag met je. Bekijk onze laatste blogs en artikelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de centrale overheid?

Frits vertelt je er graag alles over. Onder het genot van een kop koffie. 

Maak een afspraak Bekijk profiel
Frits
van Endhoven
Senior Accountmanager