Onze wendbare oplossing voor regelgedreven bedrijfsprocessen

Blueriq is hét softwareplatform voor organisaties met kennisintensieve, regelgedreven bedrijfsprocessen. Door uw applicaties, informatie en services binnen één centrale omgeving te modelleren, automatiseren en integreren, kunt u sneller inspelen op veranderingen, ultieme klantervaringen creëren en uw dienstverlening beter stroomlijnen. Gefaciliteerd door IT krijgen kenniswerkers en businessgebruikers grip op alle kennis en regels die er in uw organisatie aanwezig zijn, waardoor uw productiviteit verbetert en uw bedrijfskosten lager worden.

De belangrijkste voordelen van Blueriq

Alles op één plek

Centrale sturing van processen en beslissingen vanuit helder en eenduidige vastgelegde business logica

Zonder programmeren

Direct executeerbare en intuïtieve modellen en editors om snel wijzigingen door te voeren

Betere samenwerking

Efficiënte afhandeling van zaken en optimale samenwerking dankzij doelgedreven, dynamische processen

Multi-label

Ondersteunt multi-label organisaties dankzij gelaagde en op hergebruik ingerichte architectuur

Omni-channel

Omni-channel support voor uniforme klantbeleving op responsive websites en mobile apps

Volledige compliance

Beslissingen zijn volledig te herleiden naar de bijbehorende bronnen en compliant aan actuele wetgeving

Modelleren in plaats van programmeren

Blueriq biedt businessanalisten en ontwikkelaars een zeer intuïtieve modelleeromgeving. Programmeerkennis is niet nodig: tachtig procent van de functionaliteiten kunt u zonder programmeren realiseren. De modellen bevatten processen, formulieren en documenten die direct executeerbaar zijn. U ziet dus meteen wat de impact is van functionele wijzigingen en minimaliseert hiermee de implementatierisico’s. Bovendien voorziet de centrale, herhaalbare en schaalbare ict-inrichting in optimale toegankelijkheid en transparantie voor alle stakeholders. Er wordt beter samengewerkt tussen IT, kenniswerkers en businessgebruikers, waardoor u sneller kunt reageren en beslissingen neemt op basis van juiste en actuele informatie.

De meerwaarde van Blueriq

Blueriq biedt u meer wendbaarheid, productiviteit en
kostenbesparing op de volgende gebieden.

Speel sneller in op veranderingen

Met Blueriq Decision Management kunt u sneller inspelen op veranderend beleid, op wijzigende wetten en regels en op nieuwe kansen in de markt.

Bekijk

Creëer een ultieme klantbeleving

Met Customer Experience Management kunt u uw klanten een gestroomlijnde en zeer gepersonaliseerde gebruikerservaring geven.

Bekijk

Stroomlijn uw dienstverlening

Dynamic Case Management voorziet in een snelle, geïntegreerde afhandeling van cases tussen kenniswerkers, klanten en andere stakeholders.

Bekijk

Maak kennis met Blueriq

Benieuwd hoe Blueriq úw organisatie wendbaar kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang L, kantoor 6239)
5222 AE 's Hertogenbosch

Vragen over onze opleidingen?
learning@blueriq.com

+31 (073) 645 04 60