Persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor iedere markt

Met onze oplossingen is je organisatie altijd in staat klanten op een persoonlijke manier te helpen die ook efficiënt is. In iedere markt. En hoe ingewikkeld hun aanvraag of situatie ook is. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?

Meer tevreden klanten
Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten
Meer tevreden klanten
Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten

Onze oplossingen, specifiek voor jou

We zijn op ons best in complexe omgevingen. Waar regels iedere dag kunnen veranderen en je dienstverlening mee moet bewegen. Toch heeft iedere markt en organisatie zijn eigen uitdagingen. Daarom ontwikkelingen we ook oplossingen speciaal voor een markt of in samenwerking met partners.

Oplossingen:

  • Financieel
  • Overheid
  • Business
  • Via partners

Financieel

De financiële wereld. Een wereld waar wetten en regels iedere dag kunnen veranderen. En daar moet je dienstverlening bij aansluiten. Toch ben je met dienstverlening alleen niet meer onderscheidend. Onze vakmensen begrijpen hoe belangrijk het is dat je een emotionele connectie maakt met je klant. En dat klantbeleving dan de sleutel tot succes is. Daarom stellen ze jouw experts in staat om klanten écht persoonlijk te helpen bij de belangrijkste, financiële momenten in hun leven (life events). Hoe complex die soms ook zijn.

Meer over onze oplossingen voor de financiële markt

Overheid

Bij overheden wordt digitaliseren nog te vaak gezien als standaardiseren vanwege kostenbesparingen. Onze experts begrijpen dat standaardiseren dan niet de oplossing is. Ze kennen het complexe IT landschap bij overheden en weten dat efficiënt werken en persoonlijke dienstverlening wél hand in hand kunnen gaan. Kenniswerkers komen nu vaak niet meer toe aan hun echte werk. In plaats van burgers te helpen, zijn ze bezig met het voeden van tijdrovende systemen en het stapsgewijs doorlopen van strakke processen. Zij werken nu voor het systeem in plaats van andersom. Dat kan en móet beter. Zodat burgers écht persoonlijk geholpen kunnen worden binnen de kaders van de wet- en regelgeving.

Meer over onze oplossingen voor de centrale overheid

Business

Oplossingen die waardevol zijn voor consumenten, zijn ook waardevol voor onze klanten en voor ons. Dit is de nieuwe realiteit. We ondersteunen dienstverleners en andere organisaties hierbij met onze unieke aanpak, onze experts en technologie. Zo stellen we je continu in staat om een persoonlijke én efficiënte dienstverlening aan je klanten te kunnen bieden.

Meer over onze oplossingen voor jouw business

Via partners

Persoonlijke en efficiënte dienstverlening. Dat willen we niet alleen voor de klanten van onze klanten, maar voor iedereen. Daarom werken we samen met verschillende partners binnen verschillende markten. Om zo iedereen in staat te stellen de beste oplossing te bieden voor zijn klanten.

Meer over onze partners
dynamic case management

De basis van onze oplossingen

Iedere klant zijn eigen proces, zijn eigen case. Dat vereist een dynamische omgeving, waar je ook je meest complexe cases kwijt kan. Wij doen dit met Dynamic Case Management. We denken anders na over processen en brengen complexe beslislogica die nodig is geautomatiseerd en beheersbaar samen. Dit doen we op basis van input van externe systemen en informatiebronnen. Zie het als een navigatiesysteem in plaats van een gemodelleerd stappenproces.

Meer over Dynamic Case Management

Op zoek naar een oplossing voor jouw markt?

Jouw klanten ook bedienen met persoonlijke én efficiënte dienstverlening? We helpen je er graag bij. In welke markt je klanten dan ook zitten. Neem contact op met Kees voor meer informatie of mogelijkheden.

Maak een afspraak Bekijk profiel
Kees
Miedema
Sales