Persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor iedere markt

Met onze oplossingen is je organisatie altijd in staat klanten op een persoonlijke manier te helpen die ook efficiënt is. In iedere markt. En hoe ingewikkeld hun aanvraag of situatie ook is. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?

Meer tevreden klanten
Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten
Meer tevreden klanten
Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten

Onze oplossingen, specifiek voor jou

We zijn op ons best in complexe omgevingen, waar regels iedere dag kunnen veranderen en je dienstverlening mee moet bewegen. Toch heeft iedere markt en organisatie zijn eigen uitdagingen. Daarom ontwikkelen we ook oplossingen speciaal voor een markt of in samenwerking met partners.

Oplossingen:

  • Banken
  • Verzekeraars
  • Overheid
  • Software partners
  • Woningcorporaties
  • Zorg

Banken

De financiële wereld. Een wereld waar wetten en regels iedere dag kunnen veranderen, waar je dienstverlening bij moet aansluiten. Toch ben je met dienstverlening alleen niet meer onderscheidend. Onze vakmensen begrijpen hoe belangrijk het is dat je een emotionele connectie maakt met je klant en dat klantbeleving dan de sleutel tot succes is. Daarom stellen ze jouw experts in staat om klanten écht persoonlijk te helpen bij de belangrijkste, financiële momenten in hun leven (life events), hoe complex die soms ook zijn.

Meer over onze oplossingen voor de bancaire sector

Verzekeraars

Éen op de zes consumenten stapt over van verzekeraar. Een persoonlijke klantbeleving zorgt ervoor dat je je klanten aan je bindt en niet zomaar zullen overstappen. Een klantreis op maat heeft niet alleen een positief effect op klantloyaliteit en -beleving, maar ook op medewerkerstevredenheid. Bovendien bespaart het een hoop kosten. Hoe we dat doen? Laat je inspireren door de voorbeelden van onze klanten in de verzekeringsbranche.

Meer over onze oplossingen voor verzekeraars

Overheid

Bij overheden wordt digitaliseren nog te vaak gezien als standaardiseren vanwege kostenbesparingen. Onze experts begrijpen dat standaardiseren dan niet de oplossing is. Ze kennen het complexe IT landschap bij overheden en weten dat efficiënt werken en persoonlijke dienstverlening wél hand in hand kunnen gaan. Kenniswerkers komen nu vaak niet meer toe aan hun echte werk. In plaats van burgers te helpen, zijn ze bezig met het voeden van tijdrovende systemen en het stapsgewijs doorlopen van strakke processen. Zij werken nu voor het systeem in plaats van andersom. Dat kan en móet beter, zodat burgers écht persoonlijk geholpen kunnen worden binnen de kaders van de wet- en regelgeving.

Meer over onze oplossingen voor de centrale overheid

Software partners

Persoonlijke en efficiënte dienstverlening, dat gunnen we niet de klanten van onze klanten, maar voor iedereen. Daarom werken we samen met verschillende partners binnen verschillende markten om zo iedereen in staat te stellen de beste oplossing te bieden voor zijn klanten.

Meer over samenwerking met software partners

Woningcorporaties

Tevreden huurders, daar streef je naar. Tegelijkertijd wil je jouw dagelijkse operatie zo efficiënt mogelijk houden en administratieve lasten verminderen. Met onze oplossingen helpen we je hierbij. We maken je dienstverlening niet alleen efficiënt, maar ook persoonlijker voor je klant en interessanter voor je medewerker. Dat doen we ook voor één van de grootste woningcorporaties van Nederland. We helpen met het efficiënter en klantgerichter maken van reparatieverzoeken, verhuurmutaties en betalingsregelingen. 

Onze oplossingen voor woningcorporaties

Zorg

Zorg is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Als zorgverlener wil je juist om die reden je patiënten persoonlijk kunnen helpen. Toch zijn zorgverleners en medisch specialisten nu veel tijd kwijt aan administratieve handelingen en het werken met IT-systemen, terwijl ze hun kostbare tijd beter kunnen besteden aan de daadwerkelijke zorg voor de patiënt. Daar helpen wij je bij. Dankzij onze unieke oplossingen werken alle betrokken zorgverleners van verschillende organisaties en de patiënt samen in één slim dossier en zien ze alleen de informatie die voor hen relevant is. Hoe we dat doen? Laat je inspireren door onze ervaringen in de zorg en andere branches.

Meer over onze oplossingen voor de zorg
dynamic case management

De basis van onze oplossingen

Iedere klant zijn eigen proces, zijn eigen case. Dat vereist een dynamische omgeving, waar je ook je meest complexe cases kwijt kan. Wij doen dit met Dynamic Case Management. We denken anders na over processen en brengen complexe beslislogica geautomatiseerd en beheersbaar samen. Dit doen we op basis van input van externe systemen en informatiebronnen. Zie het als een navigatiesysteem in plaats van een gemodelleerd stappenproces.

Meer over Dynamic Case Management

Op zoek naar een oplossing voor jouw markt?

Jouw klanten ook bedienen met persoonlijke én efficiënte dienstverlening? We helpen je er graag bij. In welke markt je klanten dan ook zitten. Neem contact op met Rob voor meer informatie of mogelijkheden.

Maak een afspraak Bekijk profiel
Rob
van Loon
Sales