Ontdek het Blueriq platform

De waarde van het Blueriq Platform ervaar je pas echt wanneer je zelf een model bouwt in Blueriq of ziet hoe je het verschil kan maken met Blueriq. Hoe ga jij het platform verder ontdekken?

Academy

De Blueriq Academy biedt verschillende trainingen die zijn ontwikkeld door onze beste Blueriq specialisten. Trainingen voor starters, professionals en experts. In deze trainingen ligt de focus op de mix tussen theorie en praktijk, zodat je snel kennis en vaardigheden op kan doen en aan de slag kan met Blueriq.

Blueriq Community

In de Blueriq Community vind je alles wat je moet weten over Blueriq. Zoek door documentatie, lees over de laatste releases en features en stel je vragen aan Blueriq experts. De Community is voor iedereen die in aanraking komt met Blueriq. Nog geen lid? Registeren gaat gemakkelijk.

Blueriq Certificering

Blueriq certificering is het programma voor Business Engineers en Developers die Blueriq gecertificeerd willen worden. Meer dan 250 specialisten gingen je al voor. Word jij de volgende?

video's

Het Platform in actie

Hoe werkt het bouwen van modellen in Blueriq? Hoe leid je logica af in Blueriq? Hoe maakt Blueriq vroege acceptatie van hypotheken mogelijk? Op deze pagina’s vind je meer video’s waar we meer laten zien over het Blueriq Platform en oplossingen die gerealiseerd kunnen worden met het platform.

Bekijk video's
Thema_EmpowerInnovation2

Meer weten over wat onze technologie kan of hoe het precies werkt? Neem contact op met Yuri of plan een afspraak.

Neem contact op
Yuri
Versluis
Strategic Product Manager