Onze klanten

Zij kennen ons al, nu jij nog

We zijn trots op onze klanten en de resultaten die we samen bereiken. Dankzij onze aanpak, mensen en technologie, kunnen onze klanten hun klanten persoonlijker én efficiënter helpen. 

logo-flex-nn
Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden (NN) is een financiële dienstverlener en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten aan. We helpen NN binnen verschillende afdelingen bij het efficiënter en klantgerichter maken van hun dienstverlening.

logo-flex-florius
Florius

Florius heeft als hypotheekverstrekker meer dan 400.000 klanten in Nederland. Samen met Florius kijken we hoe we een blijvende connectie kunnen maken met hun klanten, door de inzet van de juiste technologie.

prlg-logo
PinkRoccade Local Government

PinkRoccade Local Government helpt gemeentes met de toenemende uitdagingen waar zij voor staan. PinkRoccade ontwikkelt o.a. iBurgerzaken, waarvoor zij vertrouwen op de service en het platform van Blueriq. Het resultaat? 40% minder werkdruk bij gemeentes!

Dankzij Blueriq kunnen we snel innoveren; het ontwikkelen van een nieuwe module duurt maar een half jaar.

Tjerk Venrooy Managing Director PinkRoccade Local Government
logo-flex-woco
WoCo innovations

WoCo innovations maakt klantgerichte software voor woningcorporaties. In samenwerking met Blueriq leveren zij Antwoord op Maat, een oplossing die ervoor zorgt dat huurders altijd een eenduidig en juist antwoord krijgen.

logo-flex-duo
Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is voornamelijk bekend van het regelen van studentenzaken, maar doet veel meer. DUO opereert in opdracht van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en voert taken uit omtrent onderwijswetten- en regelingen.

gemeente-tilburg-logo-vector
Gemeente Tilburg

Gemeente Tilburg is de 7e stad van Nederland met meer dan 200.000 inwoners. We helpen Gemeente Tilburg sinds 2012 met het verder digitaliseren van hun dienstverlening.

je bent in goed gezelschap

Meer klanten en partners

logo-flex-rvo
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksoverheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Ministeries stippelen daar beleid voor uit. De taak om dit beleid uit te voeren ligt bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij helpen RVO o.a. met het uitvoeren van verschillende regelingen, zoals de TVL-regeling (Corona-regeling).

obvion-logo
Obvion

Obvion helpt mensen bij het financieren van hun huis en is specialist in hypotheken. Met meer dan 35 jaar ervaring, gaat Obvion voor onafhankelijk advies. Wij ondersteunen Obvion bij het verstevigen van de onlinestrategie.

logo-flex-anva
ANVA

ANVA levert software en ondersteuning voor de gehele verzekeringsmarkt, van financieel advieskantoren en volmachten tot verzekeraars en serviceproviders. ANVA wilt een echte verbinding maken met hun klanten en vertrouwt daarvoor op het Blueriq platform.

Drie eenheid van Blueriq

Technologie, mens én aanpak

Technologie is pas echt waardevol als het op de juiste manier gebruikt wordt door experts. Technologie die jouw medewerkers in staat stelt hun doelen te bereiken op de juiste wijze. Daarom helpen we onze klanten en partners door de combinatie van onze technologie, aanpak en experts. Want om écht succesvol te zijn, heb je alle drie nodig.

Meer over onze techologie Ontdek onze aanpak
Klanten-drieeenheid

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Dominique en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien. Of plan direct een vrijblijvende afspraak inclusief een kop koffie.

Contact Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager