Web-09120
Domeinoplossingen Software De Digitale Assistent

De Digitale Assistent

Tegenwoordig gaat alles digitaal. Bankzaken, verzekeringen, boekingen en hypotheken. Het is allemaal binnen een paar minuten te regelen vanuit je bureaustoel. Maar wat nou als je er zelf toch eventjes niet uitkomt? Dan zou het fijn zijn als je persoonlijk geholpen kan worden. Met onze Digitale Assistent oplossing bieden wij deze hulp. Zo wordt een klant zonder persoonlijk contact toch persoonlijk geholpen.

Altijd bereikbaar

De Digitale Assistent is 24/7 inzetbaar en dus altijd bereikbaar wanneer het de klant uitkomt.

Persoonlijke klantreis

De klant ervaart een persoonlijke en inzichtelijke klantreis waarbij hij/zij geholpen wordt wanneer een vraag wat onduidelijk is.

Kwaliteit

De Digitale Assistent ziet niets over het hoofd en maakt geen menselijke vergissingen. Door duidelijke communicatie naar de klant worden altijd de juiste documenten verzameld.

Efficiëntie

Inzet van De Digitale Assistent bespaart je een hoop tijd aan repetitieve werkzaamheden. Alle benodigde informatie wordt verzameld en in een centraal dossier geplaatst.

Een voorbeeld uit de praktijk: Quantaris

De software van Quantaris wordt dagelijks gebruikt door 140 notariskantoren om jaarlijks alleen al op gebied van registergoed rond de 250.000 dossiers te verwerken. Door het hoge aantal gebruikers ziet Quantaris welke trends er spelen op de markt en waar kansen liggen voor verbetering.

Zo merkt Quantaris op dat veel notarissen nog heel ouderwets te werk gaan wanneer het gaat om het opvragen van informatie en documenten bij een klant. Dit verloopt nog vaak telefonisch, handmatig en via e-mail. 'Dat kan anders', dacht Bas Mathon, Managing Director bij Quantaris. Na een zoektocht naar de juiste partner kwam hij terecht bij Blueriq. De combinatie van jarenlange ervaring in de hypotheeksector, meedenkendheid en volwassenheid van het Blueriq platform gaven de doorslag in de keuze voor Blueriq.

Lees klantcase
HubSpot Video

Quarine

Op basis van de Digitale Assistent propositie van Blueriq is besloten om een specifieke assistent voor het registergoed proces te ontwikkelen, genaamd de Virtuele Assistent Registergoed (VAR). De VAR gaat het proces voor het uitvragen van de missende informatie en documenten verder digitaliseren via een persoonlijk, gebruiksvriendelijk en 24/7 beschikbaar proces. De VAR wordt momenteel ingezet door Quantaris onder de naam Quarine. Quantaris heeft het mogelijk gemaakt voor notarissen om Quarine in te zetten om missende informatie en documenten op een persoonlijke manier op te vragen bij hun klanten.

HubSpot Video

Meer weten?

Ook interesse in het slim ondersteunen van een handmatig of ouderwets proces met een slimme digitale assistent, die ook nog eens persoonlijk, efficiënt en kostenbesparend is? Of wil je meer weten over onze samenwerking? Neem dan contact op met Dominique de Wit of plan direct een afspraak.

Contact Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager