Onze aanpak

De Blueriq Formule

Dienstverlening waarbij de klant écht centraal staat. Dat kan nogal wat vragen van je organisatie. Om de technologie op de juiste wijze neer te zetten, hebben we een specifieke manier van werken ontwikkeld. Een die jou in staat stelt je klanten op een persoonlijke manier te helpen.

onze werkwijze

We denken groots, maar beginnen klein

Het startpunt van onze aanpak is jouw meest waardevolle klantreis. Vanaf daar gaan we samen aan de slag om jouw dienstverlening naar een volgend niveau te tillen. Jij bent de expert binnen het domein, wij hebben de voorbeelden die je verder kunnen helpen en zien altijd kansen om te verbeteren. Om een goed beeld te krijgen van de uitdagingen binnen jouw organisatie, lopen we samen door een aantal stappen. Dat zorgt er niet alleen voor dat we jou steeds beter leren kennen, maar ook dat jij onze mogelijkheden en experts steeds beter leert kennen. Deze stappen staan niet vast. We kijken welke stappen bij jouw uitdagingen en organisatie passen en bieden je op basis daarvan de juiste stappen aan.

5 Stappen

  • 1. Ontdek wat er mogelijk is op basis van jouw meest complexe case
  • 2. Bepaal verwachtingen en maak een plan
  • 3. Modelleren van jouw oplossing
  • 4. Implementatie en livegang van jouw applicatie
  • 5. Als het vandaag anders moet dan gisteren bedacht...

1. Ontdek wat er mogelijk is op basis van jouw meest complexe case

Samen met de specialisten van jouw organisatie starten we met je meest complexe case. We kijken wat je belooft in je markt en bedenken samen hoe we invulling kunnen geven aan die belofte. Door je organisatie vanuit klantperspectief te benaderen ervaar je hoe het ook kan. Je ontdekt welk effect je dienstverlening heeft op de klant en de medewerker. Na deze fase heb je een duidelijk beeld van je nieuwe werkwijze, hoe je daarin ondersteund kan worden met een eerste versie van een Blueriq applicatie én heb je inzicht in wat deze werkwijze je kan leveren.

2. Bepaal verwachtingen en maak een plan

In deze fase leveren we een plan op. In dit plan staan alle aspecten die we nodig hebben voor de livegang van de eerste versie: functionaliteiten van de applicatie, de componenten die nodig zijn in de (al dan niet bestaande) IT-infrastructuur, maar ook hoe we jouw klanten en medewerkers kunnen meenemen. Samen kiezen we welke diepgang er nodig is en welke vervolgstappen we daarna maken.

3. Modelleren van jouw oplossing

Met de keuzes die we in de vorige stap hebben gemaakt, bouwen we verder aan de applicatie. Door te modelleren. We gaan steeds meer cases door de applicatie leiden en breiden de functionaliteit uit totdat alle cases er succesvol doorheen kunnen. Dit doen we agile. Aan het einde van deze stap staat een eerste versie van de applicatie klaar voor implementatie. Eén die volledig is toegespitst op jouw organisatie. Hier draait het namelijk om: een applicatie die naadloos aansluit bij jouw IT landschap. 

4. Implementatie en livegang van jouw applicatie

Een spannend moment: de nieuwe applicatie in jouw IT landschap staat nu klaar om geïmplementeerd te worden. Je kunt het zien als de livegang van jouw volgende stap in dienstverlening. Je medewerkers worden goed begeleid tijdens dit proces. Ook je klanten worden hierin meegenomen. Dan is het zover: de applicatie staat live! De eerste aanvragen komen binnen en worden keurig afgehandeld. Een paar weken na livegang geven we je nog een workshop. Je hebt gezien wat er nog meer mogelijk is. Dan is het tijd voor de volgende stap: continu verbeteren zodat de oplossing altijd blijft aansluiten bij de wensen van de organisatie en je klant.

5. Als het vandaag anders moet dan gisteren bedacht...

..dan is dat morgen geregeld. Dankzij continuous improvement blijven we de applicatie verbeteren. Daarvoor sluiten we zo veel mogelijk aan bij de verbeterprocessen die je al in place hebt. Zijn die er nog niet? Dan helpen we je daarmee. Zo bouwen we verder aan de toekomst van jouw product en organisatie.

The start

Het startpunt is jouw meest waardevolle klantreis. Hoe behandel je deze case nu en wat is effect ervan op klanten en medewerkers?

Deliver your promise

Hoe kunnen we jouw beloftes gaan waarmaken? Het begint bij de benadering vanuit het perspectief van je klant.

Co-creation

Dit alles doen we samen. We vertrouwen op cijfers, reële ervaringen en jouw kennis van de klanten, cases en de markt.

Minimal viable product

Je kunt onze oplossing direct gebruiken. De MVP dient als startpunt voor jouw nieuwe dienstverlening.

Always improving

Je klanten blijven niet stil staan. Wensen en behoeftes veranderen. Jouw oplossing is dus ook altijd in beweging, omdat we blijven verbeteren.

Tangible outcome within weeks

De waarde van onze oplossing? De resultaten spreken al binnen enkele weken voor zich.

De tijd dat je als dienstverlener het verschil kon maken met je product is voorbij.

Het zijn de diensten eromheen die het verschil maken. Door in te spelen op de behoeften van jouw klant en een solide basis te zijn tijdens de klantreis. Het verbeteren van je dienstverlening zorgt voor succes van je product. Daarvoor zul je misschien aanpassingen moeten doen aan je huidige dienstverlening. Vanuit een bestaande situatie is dat vaak een uitdaging. We laten je zien hoe het ook kan. 

onze-aanpak_1
Onze klanten

De Blueriq formule in de praktijk

Voor onderstaande klanten hebben wij reeds onze formule mogen toepassen. Lees hier over hun ervaringen.

Samen aan de slag

De kracht van mens, aanpak, technologie én jouw domeinkennis

De kracht van onze aanpak is niet alleen de werkwijze, maar ook onze slimme technologie en mensen. Deze kracht ervaar je pas écht, als je er zelf mee in aanraking komt. Daarom gaan we met direct aan de slag met het maken van je oplossing en nemen we onze beste mensen mee. Om deze perfect te laten aansluiten bij jouw organisatie, hebben we jouw input nodig uit de praktijk. Doen, ervaren en bijstellen noemen we dat. Samen bepalen we wat er precies voor nodig is om jouw klanten én medewerkers persoonlijk en optimaal te ondersteunen. Zodat persoonlijke dienstverlening ook de nieuwe standaard wordt in jouw organisatie.

Meer over onze technologie Ontmoet team Blueriq
onze-aanpak2

Benieuwd naar onze aanpak?

Ervaar zelf de voordelen voor jouw organisatie en werkwijze. Dominique komt je graag alles vertellen over onze aanpak. Neem contact op of plan een afspraak.

Contact Maak een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager