19 juni 2019, door Blueriq Nieuws Article

VVP Special: Persoonlijke klantreis

Dit artikel verscheen in de VVP special automatisering 'Samen vooruitgang vormgeven' 

Met persoonlijke aandacht maak je het verschil. Want elke klant is uniek. Het is niet moeilijk een persoonlijke klantreis te realiseren. Dat zegt Leon van Dooren, verantwoordelijk voor Business Development Finance bij Blueriq.

Waartoe is Blueriq op aarde?
Wij geloven dat financiële dienstverleners met persoonlijke aandacht pas echt het verschil maken. Dit maken wij mogelijk met onze IT-oplossingen, door altijd het doel van je klanten centraal te stellen. Sterker nog, onze oplossingen stellen je in staat om een emotionele connectie te maken en creëren meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Dan krijg je écht gelukkige klanten en die zijn goud waard.

Waarom gelooft Blueriq in de meerwaarde van persoonlijk onafhankelijk advies?
Het onderscheidend vermogen van een financiële dienstverlener is niet (meer) het product, maar de dienstverlening. Met persoonlijke aandacht maak je het verschil. Want elke klant is uniek. Een persoonlijke klantreis ontstaat als je precies doet wat nodig is en extra aandacht geeft aan de zorgen die leven bij een klant. Natuurlijk hebben portalen en robots hun plaats, maar uit onderzoek blijkt dat menselijk contact en empathie onmisbaar zijn voor het vertrouwen in de goede afloop.

 

Lees verder en download het artikel (geen gegevens nodig).

Download het artikel

Meer weten over het ecosysteem?

Of wil je er ook onderdeel van worden? Neem dan contact op met Leon.

Plan een vrijblijvende afspraak Bekijk profiel
Leon
van Dooren
Business Developer