25 maart 2020, door Jan van Deenen Blog

Hoe kunnen we je helpen in de strijd tegen het coronavirus?

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Als managing director van Blueriq maak ik mij, zoals heel veel mensen met mij, enorme zorgen. Ik hoop dat we deze crisissituatie snel achter ons kunnen laten. Mijn eerste reflex is: ik wil mijn handen uit de mouwen steken en iets doen aan deze crisis. Met Blueriq heb ik alle ingrediënten in huis om impactvol te kunnen bijdragen. Met 180 collega’s werken wij dagelijks voor grote organisaties, onder andere om te helpen nieuwe (klant)behoeften, wetten, regels en beleid snel te operationaliseren in hun primaire processen. De maatregelen die nu gelden om het coronavirus te bestrijden, hebben enorme impact op mensen en hun organisaties. Denk aan nieuwe regelingen, medische triage, procesafhandeling, medisch beleid, data-, en gegevensopslag. En daarbovenop nog wat het allemaal betekent voor mensen die besmet raken.

We willen maatschappelijk verantwoord bijdragen in deze crisistijd en hebben nagedacht over hoe we dit kunnen doen:

Van oudsher zijn wij als geen ander in staat om burgers en instanties te ontzorgen op een manier waarbij beide partijen snel, persoonlijk en met gemak processen kunnen afhandelen. Ons doel is om één van de organisaties te helpen die op het gebied van interacties met burgers, medewerkers en instanties nu door Covid-19 een uitdaging hebben, vrijblijvend (en zonder winstoogmerk). Deze geste kunnen we eenmalig doen en derhalve willen we graag contact leggen met een aantal hiervoor geselecteerde organisaties en samen onderzoeken hoe ons platform kan bijdragen in deze crisis.

Hoe kan ik jullie helpen: RIVM, Medische wetenschap, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, UVW, Belastingdienst, de Zorgsector?

 

Ik ben benieuwd naar jullie ideeën hierbij en ik zie het als ons voorrecht om een steentje bij te dragen met onze mensen, aanpak en platform. Neem vrijblijvend contact met me op.

 

Samen kunnen we de strijd tegen het Corona-virus winnen. Samen kom je verder!

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact met me op!

Bekijk profiel
Jan
van Deenen
Managing Director