30 april 2019, door Mike Slagter Nieuws

Samenwerking tussen de Alliantie en Blueriq: we versterken elkaar

De Alliantie en Blueriq geven binnen het huidige landschap op een nieuwe manier vorm aan hun samenwerking.

De samenwerking tussen de Alliantie en Blueriq begon in 2011, met het vergemakkelijken van het werk van klantcontactcentrummedewerkers. Medewerkers konden, mede dankzij Blueriq technologie, sneller en gemakkelijker klanten helpen door de inzet van beslisbomen.

In 2015 lanceerde de Alliantie een visuele applicatie waarmee medewerkers van de klantenservice binnen vijf klikken huurders een passend antwoord kunnen geven. In de jaren die volgden, werden de applicaties – en de samenwerking – verder uitgebreid en geoptimaliseerd.

We versterken elkaar
De samenwerking tussen de Alliantie en Blueriq verloopt prettig en soepel. Mike Slagter, Customer Succes Manager bij Blueriq: “Het samenwerken met de Alliantie voelt niet als werken voor een klant; we werken met elkaar en met de andere partners om de huurder zo goed mogelijk te helpen op elk moment van de dag. Tevreden en blije huurders, dat is wat belangrijk is. Iedereen binnen de Alliantie heeft haar eigen expertise en ik ben er trots op dat Blueriq de complexe bedrijfsprocessen automatiseert voor zowel de Klantenservice als de huurder zelf.” 

Bert Kool, functioneel applicatiebeheerder bij de Alliantie: “In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat het samenwerken met medewerkers van Blueriq altijd prettig is en dat zij kritische vragen stellen met als gevolg dat we samen onze eigen organisaties versterken.”

Samenwerken met de medewerkers van Blueriq is altijd prettig. Ze stellen kritische vragen, met als gevolg dat we onze eigen organisatie versterken.

De huurder staat centraal
Binnen het huidige landschap is het de wens van de Alliantie om de komende jaren de dienstverlening naar de huurders nog verder te verbeteren. De huurder staat centraal en zal op de best mogelijke manier worden geholpen. “We willen dit realiseren met partners die begrijpen wie we zijn, wat we doen en die oog hebben voor wat er in de sector speelt, en ook kritisch durven te zijn naar zichzelf en naar ons toe. De huidige samenwerking bewijst dat Blueriq hierin een uitstekende partner is”, vertelt Bert. Mike: “We zijn erg blij met het vertrouwen van de Alliantie in ons product en onze expertise en ambiëren ook bij toekomstige projecten onze expertise te mogen inzetten.”

Wil je meer weten over dit project?

En hoe we de beste resultaten bereiken in samenwerking met onze klanten? Mike vertelt je graag alles over onze samenwerking met de Alliantie. Neem contact op of plan een afspraak.

Plan een afspraak Bekijk profiel
Mike
Slagter
Customer Success Manager