Finance-Run
09 september 2022, door Lars van Buuren Blog

Finance Run 2022

Ook dit jaar zijn er weer aantal sportieve Blueriqers zo gek geweest om zich in te schrijven voor de jaarlijkse Finance Run in Amsterdam. Op de Finance Run komen bedrijven uit de (je raadt het al) finance wereld bij elkaar om samen in de brandende zon een aantal rondjes om de Bosbaan te rennen. Gelukkig werden alle deelnemers na de wedstrijd beloond met een aantal heerlijke vegetarische gerechten en kon er geproost worden.

Rennen tot je neervalt

De wedstrijd

Om een goed beeld te krijgen van het evenement en de algehele sfeer is er een korte video gemaakt. Het hele team heeft meegedaan aan de 10 kilometer en iedereen heeft (met bloed, zweet en tranen) een mooie tijd kunnen neerzetten. De onbetwiste winnaar van team Blueriq, met een tijd van 45 minuten en 12 seconden: Sam van der Meer. Gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

HubSpot Video

De Finance Run, met onze klant Florius als hoofdsponsor, is een netwerkevenement, maar de opbrengsten van dit evenement gaan naar het goede doel. Jaarlijks wordt er een nieuw goed doel uitgekozen. Dit jaar zijn er twee goede doelen uitgekozen: Kikid en Emma at work.

Teamfoto-finance-run

Doe je volgend jaar met ons mee?

Wil je ook mee rennen met het Blueriq team. Niet alleen tijdens deze run, maar ook tijdens alle mooie projecten? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met Menno.

Vacatures Contact
Menno
Gülpers
Blueriq academy Manager