05 december 2018, door Menno Gülpers Blog

Bragging rights forever

Bragging rights forever. Dat is wat je krijgt (naast een medaille en een t-shirt) als je de Ironman, een loodzware triatlon, gehaald hebt. Prachtig. En terecht ook.

Ik golf. Dat is geen sport, maar een spelletje tijdens een wandeling. Geen bragging rights. Nou ja, misschien als ik ooit per ongeluk een hole in one zou slaan. Maar daar komt een hoop geluk bij kijken, de bal er in een keer inslaan dwing je niet af door meer te oefenen. Bij de Ironman is dat anders. Daarvoor moet je oefenen. Heel veel oefenen. Alleen dan lukt het.

Als ik bij vrienden, familie of op de golfbaan vertel over Blueriq en de voorloper Aquima, krijg ik meestal de reactie dat men er nog nooit van gehoord heeft. Dan vertel ik over al die hypotheeksystemen die met Blueriq gemaakt zijn, de gemeentesystemen en zaaksystemen bij de overheid en waar Blueriq allemaal nog meer draait. Als ik dat zeg dat meer dan 5 miljoen mensen in Nederland te maken heeft met Blueriq-systemen, krijg ik vaak een blik die zegt “Ben je aan het opscheppen, Gulpers?”.

Een leven lang legaal opscheppen

Bragging rights. Ik vind dat ik die wel heb. Niet omdat ik een bal recht kan slaan (meestal), maar omdat ik met Blueriq kan werken. En bijdraag aan hele gave systemen die met Blueriq gemaakt zijn. Systemen die zorgen voor persoonlijke en efficiënte dienstverlening: blije Nederlanders! En daar ben ik trots op.

Blueriq leren gebruiken om deze systemen te maken is niet makkelijk.
Nee, je hoeft er echt niet 3,86 kilometer voor te kunnen zwemmen, daarna 180,2 kilometer te fietsen en als afsluiter een hele marathon te lopen.
Maar je krijgt de expertise ook niet bij een pakje boter of door drie online filmpjes te bekijken terwijl je op de bak hangt. Of even een testje te doen, nadat je natuurlijk eerst de antwoorden gegoogled hebt. Om met Blueriq zulke applicaties te kunnen maken ga je door een uitgebreid – heel persoonlijk – trainingsprogramma met de beste trainers. Daarna doe je ervaring op in een meester-gezel-model op een van de vele Blueriq projecten, volgens onze aanpak. Je moet oefenen, dan pas volgt de certificering.

 

Bragging rights

Blueriq certificering verschaft bragging rights: Je hoort er bij!
Niet bij de club die bovenmenselijke fysieke prestaties levert, niet bij de club die een bal recht kan slaan, maar de club van mensen die heel veel Nederlanders helpt aan het afsluiten van de beste hypotheek, een goeie verzekering, de juiste subsidie, en nog veel meer.

Kijk bijvoorbeeld naar onze klanten, voor onze aanpak, opleidingen of lees meer over Blueriq Certificering.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.