28 januari 2019, door Yuri Versluis Nieuws

Blueriq is Amazon Select Technology partner

In de afgelopen jaren hebben we, in samenwerking met onze klanten, Blueriq op verschillende public en private cloud platformen beschikbaar gemaakt. Nu zetten we de volgende stap: een actief partnership met Amazon. Als Select Technology Partner van Amazon, kunnen we onze dienstverlening in de cloud aanbieden aan een groter publiek.

Yuri Versluis, manager Finance Solutions: “We zien dat veel van onze klanten veel waarde halen uit de combinatie Blueriq en de Cloud. Vaak is dit een onderdeel van een breder initiatief om als organisatie wendbaarder te worden en zich meer te richten op waarde voor hun klanten. ”

 

"Onze klanten willen hun klanten verassen en verbazen. Dat is waar wij ook naar streven, want we begrijpen dat een ‘customer experience’ meer is dan alleen een site met mooi plaatjes."

“Als Technology Partner kunnen we dit actief ondersteunen door onze klanten op meerdere vlakken te ontzorgen. Klanten kunnen hierdoor altijd gebruik maken van de laatste functies van Blueriq, zonder zich druk te maken over migraties en updates.” De komende jaren zullen we onze dienstverlening in de cloud nog verder vorm geven en verbeteren.

De voordelen voor jou

  • Blueriq technologie is altijd en overal beschikbaar via de cloud
  • Meer flexibiliteit en kortere time-to-market
  • Betere ondersteuning voor upgrades en migraties

Meer informatie?

Neem contact op met Yuri.

Afspraak maken Bekijk profiel
Yuri
Versluis
Finance Solutions