Verzekeraars
Domeinoplossingen Blueriq voor verzekeraars

Blueriq voor verzekeraars

Of het nu gaat om een zorg-, schade- of levensverzekering: maar weinig consumenten hebben een echte band met hun verzekeraar. Daarom stappen consumenten tegenwoordig ook gemakkelijk over naar een andere verzekeraar. Het beeld dat consumenten hebben van hun verzekeraar wordt bepaald door de afhandeling van een claim en de hoogte van de premie. Aan de prijs kunnen wij niets veranderen, maar aan de afhandeling van de claim wél. Daarom helpen we organisaties binnen het verzekeringsdomein met het goed, snel en persoonlijk afhandelen van deze claims.

Klantcase Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden (NN) is een financiële dienstverlener en biedt verzekeringen pensioenen en bancaire producten aan. We helpen NN binnen verschillende afdelingen bij het efficiënter en klantgerichter maken van hun dienstverlening.

Lees klantcase

Aanpassingen op één centrale plek

Klanten verwachten een snelle afhandeling van hun claim. Dit klinkt eenvoudig en dat is het ook wanneer je integraal samenwerkt. We brengen alle betrokkenen en informatie samen op één centrale plek. Zo maak je snelle claimafhandeling mogelijk en hebben klanten en intermediairs realtime inzicht. Beoordelingen zijn traceerbaar en beleid, wet- en regelgeving hoeft slechts op één plaats aangepast te worden.

finance_2

Zoveel mogelijk claims STP afhandelen

Ga van A, via E en F, naar Z en sla alle tussenstappen over. We maken het mogelijk met dynamische claimafhandeling. Zo gaat het afhandelen van claims sneller, makkelijker en persoonlijker en komt er alleen een medewerker aan te pas als het echt nodig is. Elke claim die zonder tussenkomst van een medewerker kan, gaat volledig STP. Onze ervaring leert dat zo’n 80% van de gevallen STP verwerkt kan worden en de overige 20% de aandacht en expertise vraagt van je medewerkers. Dit heeft een positief effect op de klantbeleving en zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de administratieve lasten binnen je organisatie. En geeft de ruimte voor maatwerk oplossingen, wanneer de situatie daarom vraagt.

oplossingen-finance_1

Claimsmanagement voor jouw organisatie

Mogen we je helpen om jouw claimafhandeling te versnellen? We starten altijd met je meest waardevolle klantreis. Dit is één van de stappen die we samen doorlopen om een goed beeld te krijgen van de uitdagingen binnen jouw organisatieDe stappen die we volgen, kennen een dynamische volgorde. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het financiële domein en voor en met verschillende verzekeraars gewerkt. De combinatie van deze kennis, expertise, onze werkwijze en technologie, maakt het mogelijk om je in zeer korte tijd de waarde van Blueriq voor jouw organisatie te laten ervaren. 

Blogs en nieuws uit de categorie finance

Actueel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met René Frankena. Plan een afspraak of neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

Contact Plan een afspraak
René
Frankena
Solution Manager