Reparatieverzoeken met Blueriq

Het proces van het indienen tot en met het naar tevredenheid afhandelen van reparatieverzoeken is een belangrijk proces. Niet alleen omdat er bij woningcorporaties dagelijks vele verzoeken ingediend worden die vlot en correct afgehandeld moeten worden. Ook omdat een reparatie snel en goed uitgevoerd moet worden, zodat huurders fijn kunnen wonen.

Het regelen van een reparatie willen huurders zo snel mogelijk geregeld hebben. Met deze oplossing kan dit in slechts een paar klikken. Voor woningcorporaties is het belangrijk om elke reparatie correct en efficiënt af te handelen. Daarvoor gebeurt achter de schermen veel werk. Er moet vaak geschakeld worden met een externe aannemer. De huurder, aannemer en de betrokken medewerkers moeten op de hoogte zijn en blijven van de status en gemaakte afspraken.

Reparaties afhandelen vanuit één centraal dossier

Onze oplossing voor reparatieverzoeken maakt het mogelijk om met alle partijen die van belang zijn voor het vlot en persoonlijk afhandelen van de reparatie samen vanuit één centraal dossier te laten werken. Iedereen heeft dus dezelfde informatie. In deze video legt onze collega Lars uit hoe de oplossing precies werkt vanuit verschillende invalshoeken:

HubSpot Video
voordelen

De huurder

Hoeft niet meer apart te schakelen met een aannemer

Beantwoordt alleen relevante vragen

Heeft in maximaal 5 klikken een reparatieverzoek ingediend

De woningcorporatie

Heeft alles overzichtelijk in één centraal dossier staan

Ervaart een kortere doorlooptijd bij het aannemen van reparatieverzoeken

Maakt minder fouten omdat alle informatie op één centrale plek staat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wil je meer informatie over onze oplossing voor reparatieverzoeken? Neem dan contact op met Dominique. Hij staat je graag persoonlijk te woord.

Contact Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel Manager