Persoonlijke en efficiënte dienstverlening voor iedere markt

Met onze oplossingen is je organisatie altijd in staat klanten op een persoonlijke manier te helpen die ook efficiënt is. In iedere markt. En hoe ingewikkeld hun aanvraag of situatie ook is. Daar wordt iedereen toch gelukkig van?

 
Meer tevreden klanten
Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten
Meer tevreden klanten
Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten

Onze oplossingen, specifiek voor jou

We zijn op ons best in complexe omgevingen, waar regels iedere dag kunnen veranderen en je dienstverlening mee moet bewegen. Toch heeft iedere markt en organisatie zijn eigen uitdagingen. Daarom ontwikkelen we ook oplossingen speciaal voor een markt of in samenwerking met partners.

Waardeproposities

  • Blueriq connect
  • Blueriq converse
  • Blueriq comply

Blueriq connect

Hoe creëer je de ultieme klantbeleving? Eén die volledig aansluit op de situatie en behoeften van je klanten. Wij helpen je met het automatiseren van end-to-end klantreizen. Blueriq connect verbindt mensen, organisaties, informatie en systemen. Zo orkestreren we persoonlijke klantreizen en efficiënte processen en stellen we je in staat om een excellente, end to end klantreizen te creëren.

 

Meer over Blueriq connect

Blueriq converse

Snel -of eigenlijk het liefst meteen- een reactie, zelf aan het stuur, persoonlijk geholpen worden… een paar voorbeelden van dat wat klanten vandaag de dag hygiëne vinden en verwachten van je dienstverlening. 
Blueriq converse maakt dit mogelijk door middel van slimme, online interacties en optimale ondersteuning voor selfservice. Dit zorgt voor een goede customer experience en maakt het mogelijk een efficiëntieslag te maken.

Meer over Blueriq converse

Blueriq comply

Het correct uitvoeren van beleid, wetten en regels. Op een eenduidige manier en terwijl deze geregeld wijzigen. We begrijpen dat het geen gemakkelijke opgave is om compliant te zijn en blijven. Vooral als informatie zit verstopt in verschillende applicaties en systemen. Met Blueriq comply stellen we je in staat grip te krijgen op governance, risk en compliance. Door wet- en regelgeving, besluiten en beoordelingen op één centrale plek vast te leggen. Zo zorgen we dat je tijdig kunt voldoen aan wetten en regels en deze snel kunt aanpassen als dat nodig is. 

Meer over Blueriq comply

Op zoek naar een oplossing voor jouw markt?

Jouw klanten ook bedienen met persoonlijke én efficiënte dienstverlening? We helpen je er graag bij. In welke markt je klanten dan ook zitten. Neem contact op met Dominique voor meer informatie of mogelijkheden.

Contact Plan een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager