domeinoplossingen

Een oplossing voor jouw markt

Ieder domein heeft zijn eigen uitdagingen en moet andere stappen zetten om persoonlijke en efficiënte dienstverlening te realiseren voor zijn klant. Daarom ontwikkelen we verschillende domein specifieke oplossingen, die aansluiten bij de uitdagingen van jouw markt.

Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten
Tevreden klanten
Klaar voor iedere verandering
Besparen op operationele kosten
Tevreden klanten

Onze oplossingen

We zijn op ons best in complexe omgevingen, waar regels iedere dag kunnen veranderen en je dienstverlening mee moet bewegen. Hoe meer kennisintensiever het proces, hoe beter Blueriq tot zijn recht komt. Want persoonlijke en efficiënte dienstverlening, dat gunnen we iedereen.

Hypotheken

Het kopen van een huis is een ingewikkeld proces en gaat gepaard met een hoop spanning en stress. Ook aan de kant van de geldverstrekker is het niet altijd een gemakkelijk proces. Dan maak je het verschil door de klant echt mee te nemen in het proces. 

Overheid

Iedere burger is uniek. Hoe je als overheidsinstantie de burger ook helpt, zijn vraag moet altijd centraal staan. Daarom geloven we in zaakgericht werken.

Verzekeren

Als verzekeraar maak je niet het verschil met het product dat je levert, maar met de dienstverlening die je aanbiedt. Daarom helpen we verzekeraars met het realiseren van persoonlijke én efficiënte dienstverlening.

Software

Soms is innoveren lastig als softwareleverancier. Daarom helpen we softwareleveranciers met het verlengen van de levensduur van hun producten en/of het vergroten van hun innovatieve slagkracht.

Woningcorporaties

Iedere huurder heeft een unieke situatie. Wat er ook gebeurt tijdens de huurperiode, de huurder en zijn situatie moeten centraal staan. Daarom helpen we woningcorporaties met het bieden van persoonlijke en efficiënte dienstverlening.

onderzoek

Trendrapport: De staat van de menselijke maat

Uit eerdere onderzoeken bleek dat burgers hun vertrouwen in de overheid verliezen. Er worden geen mensen, maar gezichtsloze organisaties gezien. Door automatisering van de verwerking van duizenden aanvragen voelt de menselijke maat verdwenen. Hoe reageren overheidsinstanties op deze bevindingen en wat kan eraan worden gedaan? Daar heeft Blueriq onderzoek naar gedaan. Lees er alles over in het trendrapport.

Download Trendrapport
Web-08630

Blueriq voor andere markten

Blueriq is geschikt voor iedere organisatie met kennisintensieve processen. Voor organisaties waar wetten, regelgeving, voorwaarden en uitzonderingen het proces voor je klant bepalen. Daarom bieden we naast deze domein specifieke oplossingen ook een aantal algemene oplossingen, die je kunt toepassen binnen jouw organisatie. Want een persoonlijke en efficiënte dienstverlening gunnen we iedereen, onafhankelijk van het domein waarin je actief bent.

Bekijk onze algemene oplossingen
oplossingen-finance_2

Onze klanten

Op zoek naar een oplossing voor jouw uitdaging?

Jouw klanten ook bedienen met persoonlijke én efficiënte dienstverlening? We helpen je er graag bij. In welke markt je klanten dan ook zitten. Neem contact op met Dominique voor meer informatie of mogelijkheden.

Neem contact op
Dominique
de Wit
Commercieel manager