Encore achtergrond zonder tagline
Technologie Platform Blueriq encore

Blueriq encore

Een nieuwe modelleeromgeving

Met de introductie van Blueriq encore geven we Business Engineers een nieuwe modelleeromgeving om alle organisatie uitdagingen op te lossen voor onze klanten.

Waarom draagt de nieuwe omgeving de naam Blueriq encore en niet Blueriq studio 2.0?  Onze inspiratie komt uit de muziekwereld waar ‘Encore’ staat voor de toegift. Met Blueriq encore kunnen Business Engineers hun werk sneller en makkelijker doen. Zo ontstaat er meer ruimte om klanten te verrassen. Blueriq encore is een flinke stap voorwaarts op het gebied van onder andere gebruiksvriendelijkheid en herbruikbaarheid.

Het modelleerplatform van nu

HubSpot Video

 

De opvolger van Blueriq studio

De Blueriq studio is een cruciaal onderdeel van onze totale oplossing. Zonder de studio is er geen mogelijkheid om de waarde die Blueriq vertegenwoordigd te gebruiken. Dus enerzijds is de Blueriq studio ontzettend belangrijk, maar anderzijds ook helemaal niet, want uiteindelijk gaat het om de business oplossingen die er mee gemaakt en onderhouden kunnen worden. Benieuwd naar de technologie van ons platform of de oplossingen die ermee gemaakt zijn? Klik dan op onderstaande knoppen.

Oplossingen Platform
Foto encore voor website

Altijd op de hoogte blijven?

Blueriq encore is momenteel volledig werkzaam maar het is nog niet helemaal af. Ons development team is namelijk druk bezig met doorgaande updates en verdere ontwikkeling van het platform. Met de Blueriq roadmap kun je exact bijhouden aan welke ontwikkelingen we momenteel werken en wat er staat gepland in de toekomst. Bekijk ook onze research pagina, hierin vind je updates over onze doorgaande onderzoeksprojecten.

Blueriq roadmap Blueriq research
Roadmap
x

Geen enkele update missen?

Wil je niks missen van de ontwikkelingen van Blueriq encore? Meld je dan aan voor de roadmap updates. Zo verschijnt er vanzelf wat in je inbox zodra er een nieuwe ontwikkeling is. 

Aan de slag

Modelleren met Blueriq encore

Ben jij één van de gelukkigen die aan de slag mag gaan met Blueriq encore? Goed bezig! Om je alvast op weg te helpen in deze nieuwe modelleeromgeving hebben wij het één en ander voor je uitgelegd in een reeks instructievideo's. Succes!

Instructievideo's

  • Deel 1 - Hoofdnavigatie
  • Deel 2 - Navigatie tussen elementen en opslaan
  • Deel 3 - Domeineditor
  • Deel 4 - Data mapping modelleren
  • Deel 5 - Data mapping simuleren
  • Deel 6 - Data mapping unit testen

Deel 1 - Hoofdnavigatie

HubSpot Video

Deel 2 - Navigatie tussen elementen en opslaan

HubSpot Video

Deel 3 - Domeineditor

HubSpot Video

Deel 4 - Data mapping modelleren

HubSpot Video

 

Deel 5 - Data mapping simuleren

HubSpot Video

 

Deel 6 - Data mapping unit testen

HubSpot Video

 

Vragen?

Heb je vragen over het nieuwe modelleerplatform of ben je benieuwd wat Blueriq encore kan betekenen voor jouw organisatie?
Neem dan contact op met Yuri.

contact
Yuri
Versluis
STRATEGIC PRODUCT MANAGER