Blueriq Business Modeling Academy

Naast ons reguliere opleidingsprogramma is er nu ook de Blueriq Business Modeling  Academy. Dit vier of zelfs acht weken durende programma (4 dagen per week) is bedoeld voor business engineers in spe en bestaat uit verschillende cursussen, workshops en presentaties. Het programma is erop ingericht om nieuwe business engineers meteen daarna succesvol in te zetten op complexe Blueriq projecten.

8-weekse

Het 8-weekse programma bestaat uit cursussen en opdrachten rondom de proposities Decision Management, Customer Experience management en Dynamic Case Management.

4-weekse

Het 4-weekse programma bestaat uit cursussen en opdrachten rondom de proposities Decision Management en Customer Experience management.

Op maat

Uiteraard is het ook mogelijk een programma op maat te maken. Neem dan cotact op met de Blueriq Academy.

Doelgroep

De Blueriq Business Modeling Academy is bedoeld voor Business Engineers in spe

Duur

We kennen twee standaard varianten; 4 weken of 8 weken, beide 4 dagen per week. Uiteraard is het mogelijk een programma op maat te maken. Neem contact op via de mail-knop onderaan deze pagina.

bbma-compleet

Programma 8-weekse

Het programma voor de 8-weekse bestaat uit vijf weken Decision Management en Customer Experience Management en drie weken Dynamic Case Management.

 • Week 1: Cursus Business modeling foundation
 • Week 2: Zelfstandige opdracht
 • Week 3: Cursus Decision Management en zelfstandige opdracht
 • Week 4: Cursus Blueriq Connectivity en gezamenlijke opdracht
 • Week 5: Workshop Robuust modelleren en zelfstandige opdracht
 • Week 6: Cursus Dynamic Case Management en zelfstandige opdracht
 • Week 7 & 8: Zelfstandige opdracht

Programma 4-weekse

Het programma voor de 4-weekse bestaat uit vier weken Decision Management en Customer Experience Management.

 • Week 1: Cursus Business modeling foundation
 • Week 2: Zelfstandige opdracht
 • Week 3: Cursus Decision management en zelfstandige opdracht
 • Week 4: Cursus Blueriq Connectivity en zelfstandige opdracht

Tijdens het uitvoeren van de opdrachten word je begeleid door verschillende ervaren coaches. Daarnaast vindt er ieder week een evaluatie plaats waarin er gekeken word naar de vooruitgang.

De Academy vindt plaats op aanvraag en wordt gepland indien er een groep met voldoende grootte kan starten. Deelnemers aan de Blueriq Business Modeling Academy hoeven niet per se van één en dezelfde opdrachtgever te komen.

Flyer Blueriq Business Modeling Academy

De Blueriq Business Modeling Academy is een vier of acht weken durende opleiding die bestaat uit perfect op elkaar aansluitende cursussen, workshops en presentaties. Business Engineers in spe die snel toegevoegde waarde willen leveren aan Blueriq projecten, kunnen vanaf nu deelnemen aan dit intensieve opleidingsprogramma. Download de flyer hiernaast.

Vul onderstaande gegevens in om de flyer te downloaden.

Meer info?

Wil je meer informatie, weten of je geschikt ben voor deze academy of je aanmelden voor de volgende editie? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Neem contact op