Samen de klant centraal zetten

Onze aanpak

Dienstverlening waarbij de klant écht centraal staat. Dat kan nogal wat vragen van je organisatie. Om de technologie op de juiste wijze neer te zetten, hebben we een specifieke manier van werken ontwikkeld. Een die jou in staat stelt je klanten op een persoonlijke manier te helpen.

De tijd dat je als dienstverlener het verschil kon maken met je product is voorbij.

Het zijn de diensten eromheen die het verschil maken. Door in te spelen op de behoeften van jouw klant en een solide basis te zijn tijdens de klantreis. Het verbeteren van je dienstverlening zorgt voor succes van je product. Daarvoor zul je misschien aanpassingen moeten doen aan je huidige dienstverlening. Vanuit een bestaande situatie is dat vaak een uitdaging. We laten je zien hoe het ook kan.

onze-aanpak_1
onze werkwijze

We denken groots, maar beginnen klein

Het startpunt van onze aanpak is jouw meest waardevolle klantreis. Vanaf daar gaan we samen aan de slag om jouw dienstverlening naar een volgend niveau te tillen. Jij bent de expert binnen het domein, wij hebben de voorbeelden die je verder kunnen helpen en zien altijd kansen om te verbeteren. Om een goed beeld te krijgen van de uitdagingen binnen jouw organisatie, lopen we samen door een aantal stappen. Dat zorgt er niet alleen voor dat we jou steeds beter leren kennen, maar ook dat jij onze mogelijkheden en experts steeds beter leert kennen. Deze stappen staan niet vast. We kijken welke stappen bij jouw uitdagingen en organisatie passen en bieden je op basis daarvan de juiste stappen aan.

Onze aanpak in 5 stappen
The start

Het startpunt is jouw meest waardevolle klantreis. Hoe behandel je deze case nu en wat is effect ervan op klanten en medewerkers?

Deliver your promise

Hoe kunnen we jouw beloftes gaan waarmaken? Het begint bij de benadering vanuit het perspectief van je klant.

Co-creation

Dit alles doen we samen. We vertrouwen op cijfers, reële ervaringen en jouw kennis van de klanten, cases en de markt.

Minimal viable product

Je kunt onze oplossing direct gebruiken. De MVP dient als startpunt voor jouw nieuwe dienstverlening.

Always improving

Je klanten blijven niet stil staan. Wensen en behoeftes veranderen. Jouw oplossing is dus ook altijd in beweging, omdat we blijven verbeteren.

Tangible outcome within weeks

De waarde van onze oplossing? De resultaten spreken al binnen enkele weken voor zich.

Samen aan de slag

De kracht van mens, aanpak, technologie én jouw domeinkennis

De kracht van onze aanpak is niet alleen de werkwijze, maar ook onze slimme technologie en mensen. Deze kracht ervaar je pas écht, als je er zelf mee in aanraking komt. Daarom gaan we met direct aan de slag met het maken van je oplossing en nemen we onze beste mensen mee. Om deze perfect te laten aansluiten bij jouw organisatie, hebben we jouw input nodig uit de praktijk. Doen, ervaren en bijstellen noemen we dat. Samen bepalen we wat er precies voor nodig is om jouw klanten én medewerkers persoonlijk en optimaal te ondersteunen. Zodat persoonlijke dienstverlening ook de nieuwe standaard wordt in jouw organisatie.

Meer over onze technologie Ontmoet team Blueriq
onze-aanpak2

Benieuwd naar onze aanpak?

Ervaar zelf de voordelen voor jouw organisatie en werkwijze. Dominique komt je graag alles vertellen over onze aanpak. Neem contact op of plan een afspraak.

Contact Maak een afspraak
Dominique
de Wit
Commercieel manager